Misu si Martinus, despre meciul cu CSMS Iasi: "Stim ca este un meci important pentru suporteri. Ar fi frumos sa decidem noi meciul"

Misu si Martinus, despre meciul cu CSMS Iasi: "Stim ca este un meci important pentru suporteri. Ar fi frumos sa decidem noi meciul"
La conferinta de presa organizata inaintea meciului cu CSMS Iasi, fundasul Michael Ngadeu, poreclit "Misu", si atacantul Quenten Martinus, au vorbit despre derby-ul Moldovei, ce va avea loc sambata incepand cu ora 16:00.

"Misu" considera ca FC Botosani care prima sansa, avand in vedere ca joaca pe teren propriu.

"Bineintele ca avem prima sansa pentru ca jucam acasa si echipa se exprima altfel si suntem favoriti. Este adevarat ca este supriza campionatului, dar nu este o echipa de neinvins. Iasiul este o echipa care se aseaza bine in aparare, dar unde ii putem surprinde nu va pot spune acum. Trebuie sa respectam ceea ce ne cere antrenorul. Nun sunt magician, dar stiu ca este un meci important pentru suporteri. Sper sa nu dezamagesc suporterii si sper sa joc la fel de bine pana acum. Nu mi-e frica nici de Onduku, nici de alt jucator. La fiecare meci mi se prezinte principaul adversar si nu-mi este frica de nimeni.", a declarat Michael Ngadeu.

Varful Quenten Martinus, marcator a trei goluri in tur, printre care unul chiar din poarta Iasiului, spune nu este important sa marcheze el, ci sa marcheze colegii, iar echipa sa castige.

"E normal ca fiecare jucator sa-si doreasca sa-si imbunatateasca performantele din prima parte a sezonului si asteptarile au fost mari. Speram sa marchez cel putin 3 goluri, insa cred ca pentru mine nu e principal sa marchez, ci sa dau pase atacantilor centrali si obiectivul meu este ca ei sa marcheze. Nu pot eu sa centrez si tot eu sa fiu cel care primeste mingea si sa dau gol. Am avut ghinion in unele meciuri pentru ca am jucat bine, insa nu am putut marca.", a spus Quenten Martinus.

Martinus si Ngadeu spera sa fie eroii meciului cu CSMS Iasi, varful sa inscrie, iar fundasul sa-i opreasca pe atacantii ieseni.

"Nu pot sa vad in viitor. In primul rand nu stiu daca joc, iar daca voi marca , Misu sa-i blocheze in aparare si sa nu poata marca Iasiul. Ar fi ceva frumos sa decidem noi meciul, dar suntem o echipa si trebuie sa aratam asta, iar la final echipa sa se bucure", a incheiat Martinus.

 

Spune-ne opinia ta