Mesajul emoționant trimis de la Rio de Janeiro! Andreea Arsine: "Mintea și sufletul meu puteau, însă corpul nu a mai vrut. Tendonul și genunchiul au făcut propria cursă"
RESPECT!

Mesajul emoționant trimis de la Rio de Janeiro! Andreea Arsine: "Mintea și sufletul meu puteau, însă corpul nu a mai vrut. Tendonul și genunchiul au făcut propria cursă"
Botosaneanca Andreea Arsine a concurat la Jocurile Olimpice din Brazilia, la proba de atletism - mars 20 de km, clasandu-se pe locul 45, din 71 de concurente, fiind prima dintre romance.

Andreea a terminat cursa dupa 1 ora, 38 de minute si 16 secunde. Botosaneanca spune ca ar fi putut mai mult, ar fi vrut mai vrut, insa corpul nu a ascultat-o. 

Atleta a publicat pe Facebook un mesaj emotionant, in care a multumit celor care au sprijinit-o si a atasat o fotografie realizata de jurnalistul Dorin Chiotea, in care Andreea primeste ingrijiri de la medici, imediat dupa finish.



"Multumesc Dorin Chiotea pentru aceasta minunata poza....Pentru mine imaginea asta înseamnă mult....începutul unei noi etape în cariera mea. Am fost întrebată dacă îmi pare rău că am revenit....NU! Abia am început, alături de Staff-ul meu (medic, antrenor + Eu) vor ieși și rezultatele propuse!

As vrea sa fac câteva mențiuni....

MULȚUMESC Vasile Osean si Laura Osean pentru grija, atenție, încredere, profesionalism, devotament și lista e infinita pentru cate a-ți făcut pentru mine, mi-ați fost alături non stop și ați crezut în mine necondiționat, dl profesor Leonidas Karaiosifoglu și clubului CS Universitatea Galati și echipa MedySportline pentru tot sprijinul și ajutorul acordat! 

Mulțumesc vouă tuturor pentru sprijin, încurajări, susținere și toată iubirea și căldură cu care mi-ați fost alături aceste zile dar mai ales astăzi, îmi cer scuze ca nu pot răspunde la fiecare în parte, îmi cer scuze ca nu am putut face mai mult acum!

Cum a fost cursa?....ușoară și grea...frustrant sentiment sa vezi ca poți dar ca nu mai poți...am cedat deși mintea și sufletul meu puteau, însă corpul nu a mai vrut...picioarele nu au mai vrut, tendonul si genunchiul au făcut propria cursa....durerile de pe final nici nu mai contează....am fost puțin în stare de inconștiență și paralizata de durere...dar a trecut, toate trec și acest concurs a trecut cu un gust dulce amărui!

Va mulțumesc și va iubesc!"
, a scris Andreea Arsine pe Facebook.

VEZI MAI JOS SI MESAJUL LUI DORIN CHIOTEA!

 

 

Spune-ne opinia ta