Mesaj tulburător al lui Eto`o după moartea compatriotului său de la Dinamo! Martial si Cafu socati de tragedie!

Mesaj tulburător al lui Eto`o după moartea compatriotului său de la Dinamo! Martial si Cafu socati de tragedie!
Compatriotul lui Patrick Ekeng, camerunezul Samuel Eto’o a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj tulburător.

Precum un soldat pe front, ai plecat într-o manieră tragică. Aşa ne arată imaginile. Odihneşte-te în pace, scrie fosta vedetă de la Barcelona şi Chelsea.

Atacantul lui Manchester United, Anthony Martial, a postat pe Twitter la câteva zeci de minute după aflarea veştii că mijlocaşul lui Dinamo a încetat din viaţă. Francezul a scris RIP Patrick Ekeng, alături de un emoticon cu mâinile împreuna pentru rugăciune.

Fundaşul spaniol de la Arsenal, Hector Bellerin, a folosit imaginea de doliu postată de ProSport imediat după decesul lui Ekeng şi a scris, tulburat: "RIP Ekeng. Ţi se rupe inima să vezi un alt fotbalist murind în timp ce evolua într-un sport pe care-l iubim".

Campion mondial în 2002 cu Brazilia, fostul fundaş dreapta Cafu a postat şi el: "O veste tristă. Am pierdut un membru al familiei noastre. Mă gândesc la familia şi la prietenii lui. RIP Ekeng".

Din nefericire, Patrick Ekeng a fost cel mai distribuit cuvânt azi noapte pe reţeaua de socializare Twitter, cu peste 80.000 de postări. Pe locul 2, s-a aflat Dinamo cu 40.000 de postări.

Vestea că mijlocaşul de 26 de ani de la Dinamo a decedat după ce s-a prăbuşit pe gazon a fost relatată în toate colţurile planetei, de la marile publicaţii din Marea Britanie şi până în Guatemala.

Vineri seară, ziarul spaniol Marca a deschis site-ul cu ştirea tragică. În mijlocul nopţii, site-ul Federaţiei cameruneze de fotbal a publicat de asemenea informaţia: "Ce TRAGEDIE! Camerun şi marea familie a fotbalului sunt în doliu. În aşteptarea unui raport oficial despre această tragedie care ne-a făcut să pierdem un fiu, un frate, preşedintele şi Comitetul Executiv al federaţiei prezintă sincerele lor condoleanţe familiei şi apropiaţilor".

sursa: prosport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
21

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
94

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
75

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...