Meciul de box dintre Lucian Bute și Jean Pascal e la Digi Sport 1

Meciul de box dintre Lucian Bute și Jean Pascal e la Digi Sport 1
Prima luptă a lui Lucian Bute din 2014 se apropie cu repeziciune. Duminică 19 ianuarie, el va intra în ring împotriva lui Jean Pascal, în Bell Center din Montreal (Canada).

Va fi prima luptă a lui Bute din noiembrie 2012 încoace, atunci când l-a învins pe Denis Grachev și a cucerit centura NABF la categoria semigrea.

Partida va fi transmisă ÎN EXCLUSIVITATE și ÎN DIRECT la Digi Sport, duminică. Înaintea duelului pentru centura de Diamant la categoria semigrea cu Pascal, Bute s-a arătat extrem de încrezător în șansele sale.

"M-am antrenat foarte bine, nu există absolut nimic care să mă oprească. Sâmbătă va fi un spectacol în ring, îmi doresc să câștig și sunt convins că o pot face", a declarat pugilistul român după antrenamentul de marți, care a fost deschis publicului.

Meciul dintre Lucian Bute și Jean Pascal este principalul eveniment al galei, care va începe în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03:00. Înaintea main event-ului, sunt programate alte nouă partide.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
10

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
139

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
27

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...