Meci castigat intr-o repriza! FC Botosani a invins pentru prima data pe Tirgu Mures si urca pe locul 4! FOTO, VIDEO
SPORT

Meci castigat intr-o repriza! FC Botosani a invins pentru prima data pe Tirgu Mures si urca pe locul 4! FOTO, VIDEO
Incredere, deziluzie, speranta, iar la final bucurie. Cam asa poate fi descris meciul dintre FC Botosani si ASA Tirgu Mures, scor 4-2.

Era minutul 40, iar suporterii botosaneni erau incremeniti. Tabela arata 0-2, iar reactia spectatorilor a fost una superba, cum vezi doar pe stadioanele din strainatate. Cei aproape 4.000 de suporteri si-au unit vocile si au inceput sa strige "BO-TO-SANI, BO-TO-SANI", dandu-le jucatorilor energia necesara pentru a reveni.

La ultima faza a primei repriza, Mihai Bordeianu si-a spalat greseala de golul de 0-2 al oaspetilor si a marcat superb, dupa ce a trimis mingea la vinclu. A fost golul care le-au dat speranta atat jucatorilor, cat si spectatorilor prezenti pe stadionul Muncipal.
La pauza Leo Grozavu i-a motivat pe jucatori si l-a schimbat pe Mihai Roman cu Willie Barbosa, brazilianul asteptat atat de mult de botosaneni.

Barbosa a fost eficient la golul de 2-2 al botosanenilor, dupa ce Matulevicius i-a pasat din aruncare de la margine, acesta a intrat in careul, Viciu a iesit prin alunecare si a respins, insa pana la Golofca, suceveanul marcand al doilea sau gol pentru FC Botosani.

Dupa o prima repriza in care nu a prea miscat, atacantul lituanian Deivydas Matulevicius a iesit in evindenta si a marcat doua goluri, fiind "ajutat" si de Andrei Cordos, fostul jucator al FC Botosani.

Fluierul final al arbitrului a dus FC Botosani pe locul 4 in clasament, la doua puncte de Dinamo si Craiova si la trei puncte de Steaua. Urmeaza ca pe Municipal sa vina Steaua Bucuresti, pentru duelul din Cupa Ligii.

*notele primite de jucatori in Gazeta Sporturilor

























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
146

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
4670

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

Vineri, 10 Mai 2024
269

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...