Leo Grozavu: ”Randamentul este mai important decât orgoliul”
SPORT

Leo Grozavu: ”Randamentul este mai important decât orgoliul”

Leo Grozavu a revenit pe banca tehnică a echipei FC Botoșani, după scandalul cu Cătălin Golofca. În partida cu Astra, câștigată de giurgiuveni cu 3-0, antrenorul l-a lovit cu palma în bărbie pe atacantul echipei sale.

Deși inițial a declarat că nu va mai rămâne la Botoșani, dacă Leo Grozavu nu va pleca de la echipă, Golofca a rămas și chiar a jucat în partida cu Gaz Metan.

Grozavu l-a introdus pe teren pe atacantul de 26 de ani. Golofca a intrat pe teren în minutul 84 al jocului, în locul lui Endrick. Totuși, în momentul în care se pregătea să intre pe teren, jucătorul a primit indicații de la antrenorul secund, Alin Bejan.

”Randamentul de pe terenul de fotbal contează mai mult decât orgoliul personal. Nu am nicio problemă, niciun resentiment. Pentru mine rămâne același jucător, dacă-și face treaba pe teren nu am niciun fel de problemă”, a declarat Leo Grozavu la finalul jocului cu Gaz Metan, pentru Digisport.

Deşi LPF a evitat o luare de poziţie în scandalul Grozavu-Golofca, există şanse ca antrenorul să fie suspendat, după ce FRF l-a reclamat, marţi, pe tehnician la Comisia de Disciplină. Totuşi, conducerea clubului este convinsă că pedeapsa nu va fi una de durată, astfel că Leo Grozavu este aşteptat la echipă.

”Este o comisie care mă va judeca, iar dacă se va hotărî că sunt vinovat, voi fi suspendat, fiecare om își asumă ce face în viață”, a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
30

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
334

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
188

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...