Leo Grozavu: "Trebuie sa mai acumulam multe puncte pentru a fi lipsiti de orice griji"! Mesaj pentru Cornel Sfaiter! VIDEO
SPORT

Leo Grozavu: "Trebuie sa mai acumulam multe puncte pentru a fi lipsiti de orice griji"! Mesaj pentru Cornel Sfaiter! VIDEO
Jucatorii de la FC Botosani ii vor intalni luni seara pe cei de la CSU Craiova, incepand cu ora 20:30, in cadrul etapei a 11-a din Play-Out-ul Ligii 1.

Antrenorul botosanenilor, Leo Grozavu, a declarat inaintea acestui meci ca va un joc spectaculos pentru ca ambele echipe isi doresc victorie cu orice pret, in timp ce egalul nu ajuta pe nimeni.

"Nu este un derby, dar se anunta a fi un meci spectaculos. De fiecare data meciurile impotriva Craiovei sunt meciuri atractive. S-a dovedit si in ultima intalnirea. Si cu un campionat inainte a fost un meci spectaculos. Craiova isi doreste sa acumuleze puncte in vederea participarii in Europa. Noi la randul nostru stim foarte bine ca trebuie sa mai acumulam multe puncte pentru a fi lipsiti de orice griji, asa ca mai mult ca sigur va fi un meci spectaculos. In general partidele de pe finalul sezonului atunci cand se termina egal nu ajuta pe nimeni. Rezultatele de egalitate sunt pentru celelalte echipe. Va fi o partida de lupta si fiecare echipa va trata meciul la victorie. Sunt convins ca vor trata partida cu maxima atentie, avand in vedere ca au pierdut ultimele meciuri de la Botosani", a spus Leo Grozavu.

Oferte pentru jucatorii de baza

Pe finalul acestui sezon FC Botosani are oferte serioase pentru Plamen Iliev, Michael Ngadeu sau Gonzalo Cabrera, iar tehnicianul de la FC Botosani s-a declarat bucuros pentru jucatori, insa este ingrijorat pentru echipa.

"Pentru ei sunt bucuros, dar pentru viitorul echipei sunt ingrijorat, ca orice antrenor care isi doreste sa aiba la dispozitie cei mai buni jucatori. Nu poate fi fericit atunci cand jucatori care au dus greul echipei in ultima perioada pleaca, dar asta este mersul lucrurilor. Jucatori care sunt valorosi si pot sa urce la un alt nivel trebuie sa o faca si banuiesc ca si clubului, mai ales Botosaniul, traieste din vanzarea jucatorilor.", a adaugat Grozavu.

Meci cu gandul la Cornel Sfaiter

Presedintele de la FC Botosani, Cornel Sfaiter, trece prin momente grele, dupa ce tatal sau si-a pierdut viata in aceasta saptamana. Fotbalistii si antrenorii vor incerca sa obtina victoria cu Craiova, pe care sa i-o dedicat presedintelui.

"Eu am discutat cu baietii si ei la randul lor sunt apropiati si alaturi de suferinta prin care trece in acest moment domnul Cornel Sfaiter. Astazi cu totii vom fi alaturi de el. Sper ca la finalul jocului macar putin sa-i alinam suferinta cu o victorie", a incheiat Leo Grozavu.
Leo Grozavu la conferinta de presa inaintea meciului FC Botoșa... Leo Grozavu la conferinta de presa inaintea meciului FC Botoșani - CS Universitatea Craiova
Posted by Stiri Botosani on 13 Mai 2016

 

Spune-ne opinia ta