Leo Grozavu, inaintea meciului cu Petrolul: "Mi-aş dori să securizăm ceea ce avem, iar ce avem de acum încolo să fie un bonus"

Leo Grozavu, inaintea meciului cu Petrolul: "Mi-aş dori să securizăm ceea ce avem, iar ce avem de acum încolo să fie un bonus"
FC Botosani intalneste in etapa urmatoare a Ligii 1 pe cei de la Petrolul Ploiesti, echipa clasata pe locul secund. 

Antrenorul formatiei botosanene, Leo Grozavu, spune ca meciul cu "lupii galbeni" va fi una foarte dificila, insa FC Botosani a demonstrat ca indiferent cu ce adversar evolueaza, joaca fotbal si face spectacol.

"Întâlnim o echipă foarte bună, echipa de pe locul doi cu un lot valoros. Cu un antrenor foarte bun. Mai mult ca sigur ne va aştepta o partidă dificilă. Ca de fiecare dată fotbalul se joacă pe teren, chiar dacă înainte se fac calcule cu cine are mai multe şanse. Mircea Rednic este un antrenor ambiţios, indiferent de situaţia din cadrul clubului şi sunt convins că va motiva jucătorii. Nu cred că insolvenţa poate să îi facă pe ei să trateze meciul mai lejer. Au transferat un jucător pe ultima sută de metri şi l-am urmărit, este un jucător bun. Până la momentul jocului vom gândi strategia şi sper să fim inspiraţi. Sunt posibile schimbări faţă de echipa cu Gaz Metan, în funcţie de forma anumitor jucători, dar mai sunt şi alţi factori. FC Botoşani a demonstrat că indiferent de adversarul pe care îl întâlneşte joacă fotbal, vrea să producă spectacol. Atunci când reuşim este foarte bine, atunci când nu reuşim este mai rău. Vom încerca să jucăm fotbal şi nu vom încerca să speculăm doar o anumită fază de joc, contraatac sau fază fixă. Ştim să atacăm, dar în funcţie de adversar, uneori putem, alteori nu.", a declarat Leo Grozavu, antrenorul FC Botosani.

Grozavu a mai precizat ca principalul obiectiv al echipei este sa-si consolideze pozitia in clasament, iar orice rezultat in plus va fi un bonus.

"Îmi primul rând mi-aş dori să securizăm poziţia din prima parte a clasamentului pentru că la începutul campionatului, când s-a pus problema să retrodradeze şapte echipe toată lumea îşi arăta teama de a rămâne în prima ligă. Acum suntem într-o poziţie oarecum liniştită, dar doar aparent liniştită. Mi-aş dori să securizăm ceea ce avem, iar ce avem de acum încolo să fie un bonus. Ne dorim cu toţii mai mult, dar nu vreau să punem o presiune suplimentară pe aceşti băieţi. Încă nu avem experienţa necesară să ne batem la cupele europene. Echipele din faţa noastră au alte bugete, au jucători cu mai multă experienţă", a incheiat tehnicianul botosanenilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
50

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
451

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
213

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...