Leo Grozavu, despre partida cu Medias si sansele de a juca in Europa League: “Vreau sa o luam pas cu pas. Ne asteapta un retur foarte disputat”

Leo Grozavu, despre partida cu Medias si sansele de a juca in Europa League: “Vreau sa o luam pas cu pas. Ne asteapta un retur foarte disputat”
FC Botosani a transferat un singur jucator in aceasta pauza de iarna, pe Nelut Rosu, de la Concordia Chiajna, insa antrenorul Leo Grozavu crede ca este de ajuns, mai ales ca lotul actual s-a descurcat foarte bine in turul de campionat.

Totusi, tehnicianul botosanean si-ar mai fi dorit un fundas central de picior stang, insa pana la ora actuala nu l-a gasit.

“Asteptarile sunt mari. In primul rand imi doresc sa avem o evolutie buna, sa continuam seria partidelor reusite de la finalul turului de campionat. Ma astept sa progresam. Am considerat ca este mai oportun pentru noi sa ne pastram jucatorii, pentru ca evolutiile din tur au fost multumitoare. La momentul actual suntem pe un loc onorabil si nu cred ca necesita mari schimbari. Ne-am dorit sa ne intarim si in compartimentul defensiv, in zona centrala, dar nu am vrut sa facem transferui doar din punct de vede numeric, ci am vrut sa facem si transferuri calitative.", a declarat Leo Grozavu.

Acesta vede partida de la Medias ca fiind una dificila, mai ales ca este primul meci dupa o vacanta lunga.

“Mediasul este o echipa omogena. Joaca si ei cu acelasi lot de mult timp, au deja o experienta acumulata si mai mult ca sigur ca va fi o partida dificila. Nici situatia lor in clasament nu este una linistita si stim asta. Am avut discutii cu jucatorii vis-a-vis de importanta jocului, de modul cum trebuie sa abordam jocul. Este primul meci si este important sa facem un rezultat bun., a spus Grozavu.

....despre Europa League: Este devreme sa vorbim acum despre Europa League. Abia la jumatatea returului putem spune daca avem sanse si daca merita sa incercam acest obiectiv, pentru că, să nu uitam, că suntem la a doua participare in Liga 1 si nu vreau sa visam cu ochii deschisi. Important este sa ne consolidam pozitia in campionat, sa crestem in joc si abia apoi sa ne gandim la obiective marete. Avem multe de pus la punct pana sa ne gandim la Europa League. Vreau sa o luam pas cu pas, iar daca echipa va demonstra ca merita sa fie acolo, 100 % nu vom da inapoi

....despre retur: “Jocurile considerate usoare vor fi cele mai dificile. Nu exista joc de inainte castigat. Toate meciurile sunt dificile si fiecare echipa incearca sa castige si nu este echipa invinsa de inainte. Ati vazut si in tur ca echipele considerate slab au incurcat favoritele, asa ca ne asteapta un retur foarte disputat."

 

Spune-ne opinia ta