Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?

Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?
Problemele financiare par sa afecteze tot mai multe echipe din Liga 1, o formatie cu pretentii si rezultate putand avea mari dificultati in perioada urmatoare.

Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei in sezonul trecut si se afla la prima participare in cupele europene dupa 18 ani de pauza, insa a fost parasita de principalul sponsor, Florian Walter.

Omul care l-a adus pe Walter la Ploiesti, Vivi Rachita, trage un semnal de alarma.

"Eu sper ca Walter sa se intoarca langa aceasta echipa frumoasa, sa continue performantele de anul trecut. Perspectivele fara Florian Walter nu sunt imbucuratoare", a spus Rachita la DolceSport.

In momentul de fata, Petrolul este detinut de familia Capra, insa sustinerea financiara este asigurata de autoritatile locale, care vireaza peste doua milioane de euro anual in conturile clubului.

Sunt sanse ca aceasta finantare sa fie mult diminuata in viitorul apropiat, caz in care ploiestenii ar intampina probleme serioase.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nemulţumirile sindicaliştilor, pe masa prefectului. "O să devenim asistaţi social!" FOTO

astăzi, 17:17
140

Daniel Bulboacă, preşedintele filialei Botoşani a Cartel Alfa, a dat citire memoriului ce a fost ulterior înaintat în mod oficial conducerii Instituţiei Prefectului pentru a fi direcţ...

Protest pentru salarii, cu vuvuzele şi fluiere, în faţa Prefecturii! FOTO, VIDEO

astăzi, 14:55
639

În jur 200 de angajaţi afiliaţi mai multor sindicate reunite în Confederaţia Cartel Alfa s-au adunat, luni după prânz, în faţa Instituţiei Prefectului pentru o acţiune d...

Un lanţ de supermarket-uri vrea să deschidă două noi magazine, în Botoşani

astăzi, 14:50
1107

 Reprezentanţii reţelei de magazine Profi au făcut demersuri la Primărie în vederea obţinerii avizelor necesare pentru deschiderea a două spaţii comerciale noi pe strada Săvenilor ...