Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?

Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?
Problemele financiare par sa afecteze tot mai multe echipe din Liga 1, o formatie cu pretentii si rezultate putand avea mari dificultati in perioada urmatoare.

Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei in sezonul trecut si se afla la prima participare in cupele europene dupa 18 ani de pauza, insa a fost parasita de principalul sponsor, Florian Walter.

Omul care l-a adus pe Walter la Ploiesti, Vivi Rachita, trage un semnal de alarma.

"Eu sper ca Walter sa se intoarca langa aceasta echipa frumoasa, sa continue performantele de anul trecut. Perspectivele fara Florian Walter nu sunt imbucuratoare", a spus Rachita la DolceSport.

In momentul de fata, Petrolul este detinut de familia Capra, insa sustinerea financiara este asigurata de autoritatile locale, care vireaza peste doua milioane de euro anual in conturile clubului.

Sunt sanse ca aceasta finantare sa fie mult diminuata in viitorul apropiat, caz in care ploiestenii ar intampina probleme serioase.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
259

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
157

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
229

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...