Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?

Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?
Problemele financiare par sa afecteze tot mai multe echipe din Liga 1, o formatie cu pretentii si rezultate putand avea mari dificultati in perioada urmatoare.

Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei in sezonul trecut si se afla la prima participare in cupele europene dupa 18 ani de pauza, insa a fost parasita de principalul sponsor, Florian Walter.

Omul care l-a adus pe Walter la Ploiesti, Vivi Rachita, trage un semnal de alarma.

"Eu sper ca Walter sa se intoarca langa aceasta echipa frumoasa, sa continue performantele de anul trecut. Perspectivele fara Florian Walter nu sunt imbucuratoare", a spus Rachita la DolceSport.

In momentul de fata, Petrolul este detinut de familia Capra, insa sustinerea financiara este asigurata de autoritatile locale, care vireaza peste doua milioane de euro anual in conturile clubului.

Sunt sanse ca aceasta finantare sa fie mult diminuata in viitorul apropiat, caz in care ploiestenii ar intampina probleme serioase.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rabih Alameddine - FEMEIA DE HÂRTIE

astăzi, 18:56
59

Titlul original, "An unnecessary woman", într-o traducere aproximativă (a mea) "Femeia inutilă", are valoare rezumativă şi anticipativă şi trădează puternica încărcătură emoţională a pa...

Animale salvate de pompieri. Incendiul a izbucnit de la un coș de fum deteriorat! FOTO

astăzi, 18:05
852

Pompierii din Săveni și voluntarii din Drăgușeni au intervenit, duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Drăgușeni.La sosirea gărzii de interve...

ATENȚIE, produs infectat cu Salmonella! Dacă l-ați cumpărat din supermarket, îl puteți returna

astăzi, 17:12
1309

Un tip de cereale comercializat în supermarketurile Lidl a fost retras de pe rafturile magazinelor, după ce s-a descoperit că produsul este infectat cu Salmonella, anunţă Autoritatea Naţion...