Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?

Inca o echipa din Liga 1 in pragul insolventei?
Problemele financiare par sa afecteze tot mai multe echipe din Liga 1, o formatie cu pretentii si rezultate putand avea mari dificultati in perioada urmatoare.

Petrolul Ploiesti a castigat Cupa Romaniei in sezonul trecut si se afla la prima participare in cupele europene dupa 18 ani de pauza, insa a fost parasita de principalul sponsor, Florian Walter.

Omul care l-a adus pe Walter la Ploiesti, Vivi Rachita, trage un semnal de alarma.

"Eu sper ca Walter sa se intoarca langa aceasta echipa frumoasa, sa continue performantele de anul trecut. Perspectivele fara Florian Walter nu sunt imbucuratoare", a spus Rachita la DolceSport.

In momentul de fata, Petrolul este detinut de familia Capra, insa sustinerea financiara este asigurata de autoritatile locale, care vireaza peste doua milioane de euro anual in conturile clubului.

Sunt sanse ca aceasta finantare sa fie mult diminuata in viitorul apropiat, caz in care ploiestenii ar intampina probleme serioase.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
189

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
437

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
183

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...