Grozavu e decis să introducă mai mulți tineri în meciul cu Pandurii: "Vom avea pe foaie trei-patru jucători sub 21 de ani"

Grozavu e decis să introducă mai mulți tineri în meciul cu Pandurii: "Vom avea pe foaie trei-patru jucători sub 21 de ani"
FC Botosani joaca sambata seara, incepand cu ora 18:00, in deplasare cu Pandurii Targu Jiu, formatie clasata pe locul 6 in Liga 1, la trei puncte in spatele botosanenilor.

Antrenorul Leo Grozavu a deplasat la acest meci mai multi jucatori sub 21 ani, fiind fortat si de absentele celor trei titulari: Bordeianu, Fulop I. si Astafei.

Fostul stelist Alexandru Tarnovan a fost legitimat in aceasta saptamana si are sanse sa debuteze la FC Botosani in aceasta partida.

"E momentul tinerilor. Vom deplasa mai multi tineri decat de obicei. Vom avea pe foaie trei-patru jucatori sub 21 de ani. E posibil să fie si debuturi. Nu mergem cu gradinita. Numai noua ni se pare ceva iesit din comun. La alte cluburi din Europa intra jucatori de 17-18 ani si nu se vede niciun fel de diferenta, asa ca, de ce sa nu o facem si noi la un moment dat. Incercam insa prima oara sa-i crestem bine si sa nu facem debuturi doar de dragul de a le face. In momentul in care un jucator intra la un meci 10-15 minute si pe urma nu mai intra nu stiu cate etape, nu cred ca e o solutie castigatoare. Solutia castigatoare e aceea cand un jucator tanar se impune ai joaca meci de meci. E posibil ca la Severin, Alexandru Tarnovan sa joace din primul minut, tinând cont de absenţele pe care le avem. E un jucător care e departe inca de ceea ce astept de la el, dar e un jucător care sper sa demonstreze. I s-a acordat o sansa. Botoşaniul i-a intins o mana si sper ca el să isi dea seama de acest lucru.", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
35

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
44

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
127

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...