Golgheterul celor de la Corona, Sergiu Bus, ne-a laudat si ar dori sa evolueze la Botosani: "Sunt dispus la orice discutie"

Golgheterul celor de la Corona, Sergiu Bus, ne-a laudat si ar dori sa evolueze la Botosani: "Sunt dispus la orice discutie"
Atacantul echipei Corona Brasov, Sergiu Bus, a avut numai cuvinte de lauda la adresa celor de la FC Botosani, despre care a spus ca paseaza bine mingea si au un joc agresiv.

Golgheterul brasovenilor crede ca FC Botosani merita sa urce cat mai sus in clasament, pentru ca este o echipa buna in Liga 1.

"Sincer sa fiu, cred ca atat s-a putut astazi. Ne pare rau ca am batut atata drum si am pierdut. Botosaniul a meritat victoria. Consider ca au fost mult mai agresivi la mijlocul terenului si cand se aparau. Botosaniul este o echipa care cred ca merita sa joace mai sus, cel putin astazi, sincer, i-am vazut foarte bine, paseaza mult, au joc agresiv si leaga posesia pe atac. Merita sa fie cat mai sus in clasament. Astazi am avut ocazia sa marchez, dar Lazar a scos", a declarat Sergiu Bus.

Acesta a mai precizat ca nu ar spune "nu" unui eventual transfer la FC Botosani la finalul sezonului, avand in vedere ca a mai fost in vizorul echipei noastre si in trecut.

"Am fost in vederile echipei FC Botosani. Deocamdata mai am o luna si jumatate de contract, va decide Dumnezeu unde voi ajunge. Sunt interesat sa ajung la Botosani si sunt dispus la orice discutie.", a incheiat Bus.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
18

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
206

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....