Gabriel Vasvari: "Urmeaza cea mai grea perioada, insa vrem sa ne pregatim cat mai bine" - VIDEO

Gabriel Vasvari: "Urmeaza cea mai grea perioada, insa vrem sa ne pregatim cat mai bine" - VIDEO
Mijlocasul echipei FC Botosani, Gabriel Vasvari, a bifat la echipa locala 213 meciuri in toate competitiile, reusind sa marcheze 37 de goluri. 

Jucatorul venit in sezonul 2007-2008 de la Armatura Zalau spera ca FC Botosani sa termine sezonul final pe locul 7 sau 8, astfel incat sa aiba sanse la Europa League si bineinteles sa aduca bani mai multi in conturile clubului, din drepturile TV.

"As vrea in primul rand sa urez tuturor botosanenilor un sincer si un calduros "La multi ani!". In vacanta a fost bine, ne-am bucurat de ea, dar a trecut repede. Ne-am petrecut sarbatorile alaturi de familie si a fost frumos. Eu nu am avut niciodata probleme cu greutatea si cred ca nici de data asta nu voi avea. Imi propun sa terminam cat mai sus in clasament si ma gandesc pe locurile 1-2 din Play-Out. Sper sa avem evolutii bune, asa cum am terminat anul trecut, cand am avut numai victorii pe final si sper sa avem evolutii bune, ca sa nu avem emotii pe finalul campionatului.", a declarat Gabriel Vasvari.

Fotbalistul in varsta de 29 de ani spune ca perioada de pregatire de iarna este cea mai grea, insa isi doreste sa se antreneze cat mai bine, pentru a indeplini obiectivul clubului.

"Urmeaza cea mai grea perioada pentru fotbalisti, mai ales cantonamentele de iarna, care sunt mai grele. Se spune ca pregatirea de iarna te tine tot anul. Vrem sa ne pregatim cat mai bine si speram sa terminam cu totii campionatul sanatosi.  Ne dorim sa obtinem cat mai multe puncte din aceste prime trei meciuri, pentru ca orice punct conteaza si la final sa fim pe locurile care ni le-am propus", a mai spus Vasvari.

 

Spune-ne opinia ta