FLORIN ANDONE, botosaneanul care a uimit Spania!

FLORIN ANDONE, botosaneanul care a uimit Spania!

 FLORIN ANDONE  

Pustiul botosanean Florin Andone, care a uimit Spania, ne povesteste lucruri foarte interesante. Ramas fara tata, care a decedat intr-un accident de masina, Florin a plecat in anul 2005 in Spania la mama sa, care locuia in Vinaros. Pana s-a acomodat cu schimbarea, botosaneanul nu a mai jucat fotbal timp de 3 ani, iar la varsta de 15 ani s-a inscris la grupa de juniori a celor de la Vinaros.

S-a nascut pe 11 aprilie 1993 in satul Joldesti, comuna Vorona, judetul Botosani, si a inceput prima data sa joace fotbal la 10 ani, atunci cand a plecat in probe la CSS Botosani impreuna cu fratele sau Ovidiu, insa nu a ramas acolo si s-a intors la Vorona. Acolo s-a format o echipa de juniori printre care si actualii jucatori de la FC 2 Botosani, Andrei Atanasoaie si Adi Alexoae. "Eram jucatori din mai multe sate si il aveam antrenor pe domnul Rosu. Eram foarte multi si desi era diferenta de varsta intre noi, jucam impreuna", povesteste tanarul fotbalist.

Ramas fara tata, botosaneanul a plecat in Spania la mama

Ramas fara tata, care a decedat intr-un accident de masina, Florin pleaca in anul 2005 in Spania la mama sa, care locuia in Vinaros. Pana s-a acomodat cu schimbarea, botosaneanul nu a mai jucat fotbal timp de 3 ani, iar la varsta de 15 ani s-a inscris la grupa de juniori a celor de la Vinaros.

"Am jucat un an la Vinaros, apoi la sfarsitul anului m-au chemat in probe cei de la Villarreal. Au chemat cei mai buni 16 copii de varsta mea, insa nu au vrut sa ma pastreze. M-am intors la Vinaros la echipa de Juniori A, unde am jucat in 19 partide din 30 si in care am dat 18 goluri", spune Florin Andone.

CITESTE pe Sport.Botosani.Ro povestea impresionanta a lui FLORIN ANDONE, intr-un material semnat de Ionut Tabultoc!

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
50

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
451

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
213

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...