Florin Andone a semnat! Atacantul român s-a înţeles cu un club din Premier League pentru următorii cinci ani

69 de meciuri şi 18 goluri a marcat Andone de-a lungul celor două sezoane petrecute la Deportivo. 86 de apariţii şi 23 de goluri a reuşit atacantul originar din Botoşani în La Liga. 

Florin Andone a semnat! Atacantul român s-a înţeles cu un club din Premier League pentru următorii cinci ani

   Foto: prosport.ro

Brighton & Hove Albion au anunţat că internaţionalul român se va alătura noii echipe pe 8 iunie, atunci când va începe perioada de transferuri. Totuşi, suma de transfer nu a fost menţionată de Brighton, nici de Deportivo La Coruna. 

Echipa nou-promovată în Premier League, în sezonul recent încheiat, a reuşit să se salveze de la retrogradare în primul an pe prima scenă a fotbalului englez. Trupa lui Chris Hughton a reuşit să se claseze pe locul 15 la finalul campionatului. 

Anunţul a fost confirmat de antrenorul echipei, Chris Hughton: "Suntem încântaţi că Florin a acceptat. E un fotbalist pe care-l urmărim de ceva timp şi va „cântări” destul de mult în atacul nostru. E un fotbalist foarte muncitor, care şi-a dovedit clasa în Spania, la fel şi la nivel internaţional. Abia aştept să lucrez cu el în sezonul următor".

Deportivo La Coruna a confirmat despărţirea de fotbalistul care nu s-a arătat dispus să joace în liga secundă din Spania: "Deportivo şi Brighton au ajuns la un acord pentru transferul lui Florin Andone. Clubul nostru vrea să-i mulţumească sincer lui Florin pentru devotamentul, spiritul de sacrificiu şi munca depusă în aceşti doi ani în care a apărat culorile clubului şi să-i dorească succes în viitoarea experienţă din Anglia, dar şi în restul carierei sportive", au scris spaniolii pe site-ul oficial. 

Sursa: prosport.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...