Florin Acsinte, dupa castigarea Cupei Romaniei: "N-am mai trait asa o senzatie de cand mi s-a nascut fetita. La finalul meciului nu m-am putut controla" - FOTO
SPORT

Doi botosaneni au cucerit sambata seara Cupa Romaniei, dupa finala castigata in fata celor de la Astra Giurgiu. Fundasul Florin Acsinte, din teren, si preparatorul fizic Patrick Lazarescu, de pe banca de rezerve, au reusit sa invinga echipa lui Marius Sumudica.

Florin Acsinte, dupa castigarea Cupei Romaniei: "N-am mai trait asa o senzatie de cand mi s-a nascut fetita. La finalul meciului nu m-am putut controla" - FOTO

"Acsy" a vorbit in premiera pentru Stiri.Botosani.ro despre emotiile traite la finalul meciului, atunci cand a izbucnit in plans.

"A fost un meci foarte greu, ne asteptam la asta. Am crezut in sansa noastra. Cel putin eu, am crezut, atata timp cat am jucat cu trofeul pe masa. Am dovedit ca ne putem bate de la egal la egal cu orice echipa si Dumnezeu ne-a ajutat. E o senzatie ce nu poate fi descrisa in cuvinte. Si acum mi se ridica parul cand ma gandesc. Este ceva senzational. Nu te poti controla. N-am mai trait asa o senzatie de cand mi s-a nascut fetita. Este un sentiment incredibil. La finalul meciului nu m-am putut controla. Nu-mi venea sa cred.", a declarat pentru Stiri.Botosani.ro, Florin Acsinte.

Condusi la pauza cu 1-0, elevii lui Claudiu Niculescu au intrat mult mai motivati in repriza a doua si au reusit egalarea printr-un penalty, iar la final s-au impus in fata Astrei la loviturile de departajare.

"Antrenorul ne-a incurajat, ne-a sprijit si nu ne-a certat la pauza. A gandit pozitiv si ne-a facut sa dam totul pe teren, pentru ca pana la urma era scorul 1-0 si nu aveam nimic de pierdut. Sper ca aseara i-am facut mandri pe cei din Botosani. Aseara au fost langa mine sotia si fetita, familia mea, dar si prietenii.", a mai spus Florin Acsinte.

Florin Acsinte, Patrick Lazarescu, dar si Petre Ivanovici, fostul jucator al celor de la FC Botosani, s-au fotografiat cu trofeul Cupei Romaniei.

foto: Arhiva Personala si Facebook.com










 

 

Spune-ne opinia ta