FCSB - FC Botoșani 4-1! Seara de coșmar pentru botoșăneni

FCSB - FC Botoșani 4-1! Seara de coșmar pentru botoșăneni

FCSB a învins FC Botoșani, scor 4-1 (Man '21, '53, Fl. Tănase 51' pen., '71 / Florescu '19), și urcă pe primul loc în Liga 1, cu un golaveraj superior celor de la CS Universitatea Craiova.

FCSB s-a transformat într-o mașină de goluri în mandatul lui Toni Petrea. A marcat 28, cu 4 mai multe decât Craiova și CFR Cluj cumulat. Dennis Man și Florin Tănase au înscris și astăzi câte o „dublă” și sunt primii în clasamentul golgeterilor, cu 9 reușite. Cei doi merg cu un moral excelent la prima reprezentativă.

FC Botoșani a deschis scorul prin Florescu, în minutul 19, primind o pasa de gol de la Camara. Bucuria a ținut doar 2 minute.

De la FCSB, Dennis Man a fost primul care a ieșit la rampă. A egalat în minutul 21, când a fost atent pe respingere, după o ratare rarisimă a lui Buș. Florin Tănase a adu-o pe FCSB în avantaj imediat după pauză, din specialitatea casei, loviturile de la 11 metri.

Apărătorii lui Marius Croitoru n-au apucat să se dezmeticească. La acțiunea imediat următoare, în minutul 53, Man a driblat doi adversari și a tras pe jos, la colțul scurt, pentru 3-1. Tănase a închis show-ul cum nu se putea mai potrivit, cu o execuție magistrală din lovitură liberă, de la peste 25 de metri.

FCSB a câștigat al 5-lea meci consecutiv în Liga 1 și a egalat-o la puncte pe CS Universitatea Craiova. Ambele au 24, dar golaverajul bucureștenilor este net superior.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
22

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
99

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
75

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...