FC Botosani s-a reunit cu 18 jucatori! FULOP x 2 si alti jucatori noi! Vezi cine pleaca! FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani s-a reunit cu 18 jucatori! FULOP x 2 si alti jucatori noi! Vezi cine pleaca! FOTO, VIDEO
Jucatorii de la FC Botosani s-au reunit, miercuri dupa-amiaza, in incinta Stadionului Municipal, dupa o pauza scurta. 

Fotbalistii au revenit din vacanta si dupa cateva zile de acomodare vor pleca in primul cantonament, cel de la Gura Humorului. In prima zi de antrenament s-au prezentat 18 jucatori, printre care Loránd Fülöp (18 ani), fratele mai mic a lui Istvan, venit de la Sepsi Sfantu Gheorghe, dar si Catalin Golofca (revenit de la Rapid CFR Suceava), Claudiu Juncanaru (revenit de la Bucovina Pojorata),Danut Munteanu (revenit de la FC Baia Mare) precum si Alexandru Musca, atacant venit de la Dacia Unirea Braila.

De la reunire au lipsit Matulevicius, Dimitrov si Iliev, care au fost invoiti de club, precum si antrenorul Leo Grozavu, care urmareste cativa jucatori. Nu s-a prezentat nici Petre Ivanovici, jucator care se afla in ultimele 15 zile de contract cu FC Botosani si care are oferte de la alte cluburi din straintate.

La reunirea lotului s-a prezentat si Attila Hadnagy, care a venit sa-si ia ramas bun de la colegi si de la staff-ul tehnic si administrativ, acesta semnand deja cu echipa de liga secunda Sepsi Sfantu Gheorghe.

Primii doi jucatori de care FC Botosani s-a despartit chiar la reunire sunt Vlad Bujor, Flavius Cuedan si Marius Tomozei.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
107

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
360

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
331

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...