FC Botosani primește vizita celor de la Mediaș. Leo Grozavu: "Gaz Metan poate fi considerată echipa momentului"
SPORT

FC Botosani primește vizita celor de la Mediaș. Leo Grozavu: "Gaz Metan poate fi considerată echipa momentului"
După egalul obținut cu Steaua, FC Botoșani primește vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, una dintre revelațiile acestui sezon al Ligii 1, nou-promovata reușind să se claseze pe locul secund dupa 17 etape.

Leo Grozavu, fost antrenor la Mediaș, îl va întalni pe Cristi Pustai, fost antrenor la Botoșani, iar tehnicianul botoșănenilor speră să pună capăt seriei de victorii a medieșenilor.

"Prin ceea ce a demonstrat, Gaz Metan poate fi considerată echipa momentului, zece jocuri fără înfrângere, plus clasarea lor pe locul 2, spune multe despre ceea ce au reuşit ei în această parte a campionatului. Acest lucru nu poate decât să ne mobilizeze. Eu cunosc echipa de acolo, Cristi Pustai cunoaşte echipa de aici. Îl felicit pentru ceea ce a făcut dar cred că a venit momentul să se oprească. Sper ca băieţii să înţeleagă că punctul cu Steaua are valoare doar dacă va fi dublat cu o victorie cu Gaz Metan. Sunt convins că vor fi motivaţi sută la sută, am pierdut un pic contactul cu partea superioară a clasamentului. Jucăm pe teren propriu unde reuşim mereu partide bune. Nu de fiecare dată ne iese rezultatul dar sper ca de această dată să fim ocoliţi de ghinion. Cunoaştem foarte bine, nu se poate schimba strategia sau stilul de joc al unei echipe de la o etapă la alta. Sunt o echipa care îşi cunosc foarte bine potenţialul, ştiu ce să joace. Ne aşteptăm să se apere aglomerat şi contraatace periculos. Aşa au făcut la toate jocurile pe care le-au disputat. Va fi un meci greu. Avem antecedente destul de dezastruoase cu ei, un 0-3. Important este ce facem noi. Îmi doresc în primul rând să câştigăm jocul. Cele trei puncte sunt cele mai importante", a spus Leo Grozavu la conferinta de presa.

Partida dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș va avea loc miercuri, începand cu ora 17:30, pe Stadionul Municipal. Biletele la acesta meci vor fi 20 de lei la tribună și 10 lei la peluză.

 

Spune-ne opinia ta