FC Botosani joaca sambata la Voluntari: "Orice rezultat pozitiv e bun pentru noi"
SPORT

FC Botosani joaca sambata la Voluntari: "Orice rezultat pozitiv e bun pentru noi"
Echipa FC Botosani va juca sambata dupa-amiaza, in premiera pe stadionul "Anghel Iordanescu", impotriva echipei FC Volunatari.

Partida va incepe de la ora 18:00, iar antrenorul Cristi Pustai vrea ca echipa sa nu vina cu mana goala de la Voluntari, fiind multumit si cu un rezultat de egalitate.

"Ne asteapta un meci importanta sambata. Este primul din deplasare din Play-Out. Ati vazut si in prima etapa ca aceste meciuri sunt mult mai dure, cu multe cartonase rosii. Nu mai sunt meciuri spectaculoase, dar sunt echilibrate. E important pentru ca jucam un meci cu o contracandidata si orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Atat timp cat 1 punct se aduna in clasament, inseamna ca si egalul este un rezultat pozitiv. Nu ne temem de niciun meci. Mergem la Voluntari sa incercam sa fim echipa periculoasa si sa speram sa vina o serie foarte buna. Am luat foarte putine puncte in deplasare. In cele doua meciuri de anul acesta am avut sansa se obtinem, dar nu a fost sa fie.", a declarat Cristi Pustai.

 

Spune-ne opinia ta