FC Botoșani - Dinamo, 2-1, în IMAGINI! Botoșănenii urcă pe locul 3 in Liga 1
FOTOREPORTAJ!

FC Botoșani - Dinamo, 2-1, în IMAGINI! Botoșănenii urcă pe locul 3 in Liga 1
Botosaniul a invins cu scorul de 2-1 pe Dinamo si urca pe locul 3 in Liga 1, la un punct in spatele celor de la Craiova, care joaca astazi cu Steaua Bucuresti si cu doua puncte peste Viitorul, care joaca tot astazi cu Astra.

Lovitura de start a meciului a fost data de Ilie Nastase, prezent la stadionul Municipal la invitatia lui Cornel Sfaiter. Dupa bara lui Roman, din minutul 8, dar si bara lui Maric din minutul 21, a venit autogolul lui Romera din minutul 22. Dimitrov a centrat de pe partea dreapta pana la Elek, iar acesta a recentrat in careu, insa Romera a trimis cu capul in plasa. 

FC Botosani a dominat clar prima repriza, atat prin posesie (51 %-49 %), cat si prin ocazii de gol (6-3). 

Imediat dupa pauza dinamovistii au iesit mai ambitionati de la vestiare, iar Dorin Rotariu a marcat pentru 1-1, in minutul 52, in urma unui corner. Acelasi Rotariu a primit o pasa in fata, in minutul 64, insa s-a grabit si a sutat in bratele lui Iliev.

In minutul 70 vine faza controversata a meciului, cand centralul Lucian Rusandu dicteaza penalty, dupa un duel intre Elek si Palic. Fostii arbitri Ion Craciunesc si Constantin Zotta au spus clar ca nu a fost penalty, in timp ce jurnalistul Andrei Vochin crede ca lovitura de la 11 metri a fost acordata corect. 

Vasvari a transformat lejer penalty-ul si a dus scorul la 2-1. FC Botosani putea sa mareasca avantul in minutul 91, atunci cand Astafei l-a deschis bine pe Matulevicius, acesta a scăpat singur cu Brănescu, a șutat spre colțul lung, dar Maric a respins de pe linia porții.

Scor final 2-1 si FC Botosani se mentine in fruntea clasamentului Ligii 1.
 















































































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

Vineri, 10 Mai 2024
150

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

Vineri, 10 Mai 2024
4800

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

Vineri, 10 Mai 2024
281

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...