Decizie bomba: Rapid a primit licenta la TAS si va juca in Liga 1

Decizie bomba: Rapid a primit licenta la TAS si va juca in Liga 1
Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis, luni, sa acorde licenta clubului Rapid, care va evolua in Liga 1 in sezonul 2014/2015.

"Am fost anuntati de doamna administrator judiciar ca am primit licenta. Cred ca meritam sa ramanem in prima liga, dar problemele financiare continua. Ramanerea mea depinde de viitorul financiar", a spus Viorel Moldovan, antrenorul giulestenilor, la postul Sport.ro.

In prima faza, giulestenii nu au primit licenta pentru a evolua in Liga 1, insa Tribunalul de la Lausanne a revenit asupra deciziei, iar giulestenii vor juca in Liga 1 din aceasta vara.

Dupa decizia TAS, FRF trebuie sa organizeze un Comitet de Urgenta in care sa ratifice decizia forului de la Lausanne.

Viorel Duru, directorul departamentului de licentiere din cadrul FRF, si-ar putea pierde postul, conform unui anunt facut de Razvan Burleanu in urma cu o luna.

FRF refuzase sa accepte Rapidul in prima liga, dupa promovarea matematica pe teren, intrucat giulesteni au probleme financiare.

Planul de reorganizare al clubului Rapid a fost aprobat insa de instantele civile din Romania.
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
9

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
275

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
164

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...