“CUPA DE IARNA”, un real succes! Imagini de la festivitatea de premiere cu echipa castigatoare si cei mai buni jucatori! GALERIE FOTO

“CUPA DE IARNA”, un real succes! Imagini de la festivitatea de premiere cu echipa castigatoare si cei mai buni jucatori! GALERIE FOTO
Noua conducere a Asociatiei Judetene de Fotbla Botosani (A.J.F. Botosani) a finalizat ieri prima competitie amicala organizata de la infiintare: fotbal in sala cu toate echipele inscrise in cadrul AJF Botosani, iar scopul era acela ca jucatorii sa se cunoasca mai bine intre ei, sa socializeze, sa se imprieteneasca, iar atunci cand incepe campionatul judetean sa nu mai existe scandaluri.

Daca aceasta competitie si-a atins scopul, ne-a spus chiar presedintele AJF Botosani, Bogdan Zanfirescu: “Eu personal sunt multumit de aceasta competitie. Reactia din partea lor a fost una pozitiva. Noua echipa de la AJF nu are experienta cu astfel de competitii, dar eu spun ca a fost o reusita acest turneu. Au fost 32 de echipe, 73 de meciuri si a fost o competitie destul de mare si obositoare. Eu cred ca scopul a fost atins. Stand o zi intreaga acolo au mai schimbat o vorba intre ei. Acum s-au cunoscut si ei mai bine.".

Noul sef al fotbalului Botosani a tinut sa multumeasca si celor care au ajutat la organizarea acestui turneu. “Tin sa multumesc Directiei Judetene pentru Tineret si Sport, in special domnului Radu Anghel pentru sprijinul acordat, dar si reprezentantilor salilor de sport, care ne-au ajutat sa putem desfasura aceste meciuri.", a spus Bogdan Zanfirescu.

La finalul competitiei, Inter II Dorohoi s-a impus in fata celor de la Flacara Vlasinesti cu scorul de 4-0, insa nu doar finalistii au fost premiati.

Diplome de excelenta : Trufin Lucian, Fusa Viorel si Bradutu Brasoveanu
Cel mai bun portar : Sandu Bogdan – Flacara Vlasinesti
Golgheterul competitiei : Pricope Alexandru - Inter II Dorohoi
Cel mai bun jucator: Moisa Gabriel - Inter Dorohoi
Echipa Fair-Play: Europa Hiliseu


Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Botosani, Bogdan Zanfirescu, a facut un apel la toate echipele inscrise in Liga a V-a si a IV-a sa trimita un tabel cu baza de date a jucatorilor , precum si clasamentul golgeterilor si statistica cartonaselor galbene si rosii, pentru ca site-ul AJF Botosani sa poata fi actualizat.

Pentru asta roaga cluburile sa trimita pe adresa de email :ajfbotosani@yahoo.com sau diouf_denis@yahoo.com un email cu tabelul cu jucatori folositi in cadrul campionatului 2014-2015.

Rugamintea catre cluburi este ca tabelul sa contina :
• Nume si Prenume :
• Data Nasterii :
• CNP (Obligatoriu) :
• Locul Nasterii - Oras + Judet :
• Numele Parintilor :
• Acolo unde este posibil sa fie trecute - Echipele din legitimatie unde a mai fost legitimat jucatorul inainte de a ajunge la clubul actual. 

Tabelul poate fi trimis si in scris la sediul AJF Botosani !





















 

 

Spune-ne opinia ta