Criză financiară la Cetatea

Criză financiară la Cetatea

 Nici tinerii fotbalisti suceveni nu vor sa ajute echipa  Liga2.RO

Preşedintele Cetăţii, Ciprian Anton, a răspuns astăzi celor care acuza plecarea jucătorilor importanţi de la echipa suceveană. Şeful grupării din Areni a motivat despărţirea de Celpan dar şi de ceilalţi “pioni importanţi ai echipei din sezonul trecut, prin lipsa banilor.

“Nu mai suntem cei de anul trecut. Este clar că ne mai trebuie nişte jucători, dar nu avem bani pentru că agenţii economici întârzie cu plata datoriilor către stat şi astfel Primăria se vede pusă în situaţia de a nu ne putea acorda banii la timp. Zilele acestea voi merge până la Piatra Neamţ pentru a vedea ce bani luăm pe Onciu şi Rohetki şi poate de acolo să mai putem face ceva. Lumea trebuie să înţeleagă că dacă păstrăm jucătorii de anul trecut, la ora actuală cred că erau vreo zece memorii la federaţie pentru că nu am fi avut bani să plătim contractele. Am fost nevoiţi să renunţăm la ei pentru a mai economisi nişte bani la club, a declarat Ciprian Anton.
 

Totodată. Cetatea Suceava pare să nu mai însemne nimic pentru tinerii fotbalişti suceveni. Preşedintele Ciprian Anton a mai declarat că jucătorii din judeţ refuză să joace la Cetatea, iar unii dintre cei care au ajuns la un acord cu echipa fanion a Sucevei, s-au dovedit neseriosi:


“Trebuie să recunosc că sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători precum Zaremba sau Colban, care au venit cu noi în cantonamentul montan şi în prezent nu ştim nimic de ei de aproape o săptămână. Parcă toată lumea ne întoarce spatele deşi este vorba totuşi de echipa fanion a judeţului. Sunt câţiva jucători tineri care deşi n-au jucat niciun meci în Liga a II-a, au pretenţii financiare exagerate, a spus Ciprian Anton.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
12

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...

Botoșănean prins cu 102 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 50 km/h!

astăzi, 11:56
313

Drumurile noastre devin de la o zi la alta tot mai periculoase, și nu doar din cauza gropilor. Șoferii sunt din ce în ce mai imprudenți, astfel că misiunea polițiștilor, de a asigura un tr...

Reîntâlnire între cadrele didactice de la Școala Rădăuți-Prut și Liceul Teoretic Lipcani! FOTO

astăzi, 10:45
195

România şi Republica Moldova, două ţărişoare care odinioară formau un singur stat românesc sunt acum despărţite şi îşi urmează drumurile separate de apa Prututlui care &ic...