Cornel Şfaiter: `Îmi doresc un adversar mai modest`

Cornel Şfaiter: `Îmi doresc un adversar mai modest`

 După eliminarea Gloriei Buzău din Cupa României, oficialii botoşăneni speră la mai mult, aceÅŸtia dorind ca în optimi trupa lui Leo Grozavu să întâlnească un adversar accesibil pe care să îl poată elimina. Vicep  

A fost o victorie mare?

A fost o victorie mare, pentru că am reuşit să ne calificăm în optimi. După revoluţie, am ajuns de două ori în 16-imile Cupei României şi de fiecare dată am fost eliminaţi, prima dată în 1998 de Gloria Bistriţa şi apoi de Oţelul Galaţi. Mi-am dorit să ne calificăm şi iată că am reuşit să trecem de o echipă de divizia A. Estea cea mai mare performanţă a fotbalului botoşănean din ultimii 20 de ani.

Ce adversar vă doriţi?

De aici în colo îmi doresc un adversar mai modest. Sincer să fiu cred că în cazul în care vom întâlni un adversar mai modest putem ajunge în sferturi. Deocamdată încă nu ştiu cine s-a calificat mai departe dar nu mi-aş dori un adversar foarte puternic.

Va putea juca FC Botoşani şi următorul meci pe teren propriu?

Noi ne dorim. Totul depinde de adversarul pe care îl vom întâlni. Noi vom face tot posibilul ca meciul să se dispute tot la Botoşani. În caz contrar vom juca pe teren neutru şi sunt convins că vom beneficia şi în aceste condiţii de un public foarte numeros. Dacă avem şansă la tragerea la sorţi eu zic că putem merge mai departe.

Poate spera FC Botoşani la o finală a Cupei României?

E foarte greu, dar nu imposibil. Dacă ne aducem aminte, au fost multe echipe din eşalonul doi care au produs surpriza şi au ajuns până în finala Cupei.

Le-aţi promis jucătorilor o primă specială?

Le-am promis şi o vor primi pentru că merită. A fost un efort extraordinar atât în meciul cu Ceahlăul cât şi în meciul de astăzi cu Buzău şi merită această primă.

Cât va fi prima?

Va fi una substanţială. Acum trebuie să rămânem concentraţi pentru că ne aşteaptă un meci extraordinar de greu, sâmbătă pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Întâlnim o echipă care şi-a revenit, noi am acumulat oboseală, dar sunt sigur că băieţii îşi vor reveni până sâmbătă şi vom obţine o nouă victorie. (S.B.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primii fermieri despăgubiți în acest an din cauza secetei și a grindinei. ”Am fost la un fermier din județul Botoșani…”

astăzi, 14:25
42

Echipele din cadrul Clubului Fermierilor Români (CFRO) Broker de Asigurare au un program încărcat în aceste zile în care se fac constatări în câmp acolo unde ferm...

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
24

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
235

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....