Cea mai bună voleibalistă din Botoșani, un nou meci în naționala României: "Este o mândrie să ne reprezentăm țara"
SPORT

Nationala de volei a Romaniei U20 debuteaza joi seara, incepand cu ora 19:00, la calificarile pentru Campionatul Mondial de Volei, impotriva Estoniei.

Cea mai bună voleibalistă din Botoșani, un nou meci în naționala României: "Este o mândrie să ne reprezentăm țara"

 Sportiva din Botosani evolueaza pe postul de tragator secund  Foto: Facebook.com

Romania se afla in grupa cu Estonia, Franta si Olanda, iar meciurile se joaca la Ploiesti, iar in lot se afla si cea mai bun voleibalista din Botosani, Adelina Budai-Ungureanu, in varsta de doar 16 ani.

Adelina este legitimata la echipa Agroland Timisoara, ce evolueaza in Divizia Nationala si la doar 16 ani este una din sportivele cu experienta, atat din cadrul clubului, cat si la echipa nationala, castigandu-si repede tricoul de titular.

"Adversarele noastre - Estonia, Franța și Olanda - au jucătoare foarte înalte, lucru care probabil le va favoriza blocajul. Și de partea echipei noastre există astfel de jucătoare, iar la antrenamente am lucrat foarte mult pentru anihilarea punctelor forte ale echipelor adverse. Apărarea noastră s-a îmbunătățit considerabil. Este o mândrie să ne reprezentăm țara și o vom face la cel mai înalt nivel", a spus botosaneanca Adelina Budai-Ungureanu pe pagina de Facebook a clubului timisorean.

Adelina s-a nascut pe 29.07.2000, la Botosani, si a evoluat la CSS Pro Volei Botosani, pana sa fie transferata la Timisoara. Are o inaltime de 1,84 m, 68 de kg si este fiica fostului director al DJST Botosani, Dorel Budai-Ungureanu, cel care este fanul numarul 1 al sportivei.









 

 

Spune-ne opinia ta