Când atacă ies din UE! Un teren de fotbal e plasat pe granița a două țări: ”Cine bate aut trebuie să aibă pașaportul la el”

Când atacă ies din UE! Un teren de fotbal e plasat pe granița a două țări: ”Cine bate aut trebuie să aibă pașaportul la el”
La Kostajnica se joacă pe un teren în care porțile se află în Bosnia și băncile de rezerve în Croația. Cine bate aut trebuie s-aibă pașaportul la el, spune președintele clubului din liga a 3-a.

Fotbalul e capabil să depășească orice graniță, ba chiar să treacă frontiera Uniunii Europene de nenumărate ori în timpul unui meci! Strania situație se petrece în fiecare duminică în Regionalna liga RS, a treia divizie din Bosnia-Herțegovina, la Partizan Kostajnica. Orășel împărțit în două de râul Una: Bosanska (8.000 de locuitori), în Republica Srpska, iar cealaltă, Hrvatksa (3.000), situată la nord.

Pe micul stadion local, jucătorii lui Partizan trec des granița în Croația, pentru că sunt obligați de teren. "Porțile se află în Bosnia, dar antrenorii și rezervele stau pe margine în zona comunitară!", scrie cotidianul belgrădean Kurir, citat de Gazeta Sporturilor.

"Practic, jucăm mereu în două țări. Și când mingea iese afară, cine merge după ea să bată autul trebuie să aibă pașaportul la el, pentru orice eventualitate", a explicat Zoran Avramovici, președintele lui Partizan, promovată în 2 ani din liga a cincea.

"Până acum n-a fost cazul. Gărzile croate au fost tolerante, necerând documentele", precizează Kurir.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
145

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
109

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
175

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...