CA LA NUNTA! FCM Dorohoi, incurajata tot meciul de o formatie de muzica populara - VIDEO

CA LA NUNTA! FCM Dorohoi, incurajata tot meciul de o formatie de muzica populara - VIDEO
Atmosfera traita, marti dupa-amiaza, pe stadionul "1 Mai" din Dorohoi nu o traiesti pe orice stadion din tara, ci mai degraba o traiesti la o nunta.

Echipa de Liga a III-a, FCM Dorohoi, a fost incurajata in timpul partidei cu Stiinta Miroslava, scor 3-2, de o formatie de muzica populara.

"Inarmati" cu doua trompete, doua tromboane, un saxofon si o toba, suporterii cantareti i-au incurajat pe dorohoieni cu sarbe si batute.



Un moment inedit s-a petrecut cand cele doua echipe au iesit de la vestiare si au salutat publicul, pe stadionul din Dorohoi fiind cantat "Imnul national al Romaniei", chiar de catre cei din tribuna.

"E ceva neobisnuit, dar sa stiti ca ne-au dat energie, mai ales in repriza a doua", ne-a spus un jucator al Dorohoiului.



Vezi mai jos video cu suporterii cantareti!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
2

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
326

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
167

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...