Botosaneni invinsi in amicale! Florin Acsinte a debutat la Pandurii Targu Jiu! FOTO

Botosaneni invinsi in amicale! Florin Acsinte a debutat la Pandurii Targu Jiu! FOTO
Echipele de fotbal din Liga 1, la care evolueaza botosanenii Andrei Dumitras, Andrei Burlacu, Alexandru Ciucur si Florin, CSU Craiova si Pandurii Targu Jiu, au fost invinse, joi dupa-amiaza, in partidele amicale pe care le-au disputat in Turcia, respectiv Spania. 

Craiovenii i-au intalnit in Antalya pe cei de la FK Austria Viena, locul secund din campionatul austriac, fiind invinsi cu scorul de 3-1 (3-1). Golul oltenilor a fost marcat in minutul 44 de Herghelegiu. In repriza secunda CSU s-a jucat cu ocaziile si a ratat incredibil din mai multe situatii. La acest joc, botosaneanul Andrei Dumitras a fost introdus pe teren in minutul 68, in timp ce Andrei Burlacu a fost rezerva. 




De partea cealalta, la Cadiz, Pandurii Targu Jiu a fost invinsa cu scorul de 1-0 (0-0) de nemtii de la KARLSRUHER, locul 9 din liga secunda germana. Botosanenii Alexandru Ciucur si Florin Acsinte au intrat pe teren in repriza secunda, inregistrandu-se si debutul fostului capitan al FC Botosani la echipa gorjeana. 

Acsinte a avut o evolutie buna, fiind chiar la un pas de a fi coautor la gol, daca Wellington nu se incurcat in careul advers. Florin Acsinte a evoluat cu numarul 20, insa pe spate era scris numele lui Bogdan Sandru, cel care a plecat de la echipa.

"Acsy" s-a alaturat lotului chiar inainte de a pleca spre Spania, astfel ca oficialii clubului nu au apucat sa inscriptioneze tricourile cu numele botosaneanului.







 

 

Spune-ne opinia ta