Bataie DA, fotbal BA! Egal tensionat in derby-ul Craiovei!

Bataie DA, fotbal BA! Egal tensionat in derby-ul Craiovei!
Intalnirea dintre CS Universitatea Craiova si FC Universitatea Craiova, programata in etapa a doua a returului Seriei 2 din Liga 2, s-a terminat la egalitate, scor 0-0, dupa un meci in care prima ocazie de gol a venit abia in minutul 83.

Derbyul Craiovei a inceput cu o intarziere de un sfert de ore. Ambele echipe au depus contestatii prin care solicitau sa castige la masa verde. Era, practic, singura modalitate ca vreo echipa sa castige acest meci!

Ajunse pe teren, cele doua Craiove s-au intrecut in momente lamentabile, in care intrarile dure au fost pe primul loc, iar fotbalul pe ultimul. Universitatea lui Mititelu a dominat teritorial meciul, insa in afara unor suturi din afara careului nu a reusit sa creeze pericol pana in minutul 83, cand Baird, ramas singur in careu, a tras in portar.

Cat despre Craiova Olgutei, aceasta nu a ajuns nici macar la poarta pana in minutul 85, cand Precup a trimis cu capul pe langa dupa o centrare ideala din partea stanga.

In tribune, cei aproximativ 20.000 de spectatori au sustinut vechea echipa a orasului si au injurat PSD si pe Olguta Vasilescu. Nici Adrian Mititelu, aflat la tribuna a 2-a, nu a scapat de injuraturi.

Inaintea meciului, Mihaita Plesan a fost batut de portarul de rezerva al FC U Craiova, Andrei Preda. Anuntat initial titular, Plesan nu a mai putut intra pe teren.

Meciul s-a terminat 0-0, rezultat in urma caruia CSU urca pe primul loc in Seria 2, cu 25 de puncte, in timp ce FC U ocupa locul 4, cu 19 puncte.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
21

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
302

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
176

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...