Astra - West Ham 2-1. Dubla lui Budescu i-a calificat pe giurgiuveni în play-off-ul Europa League

Astra - West Ham 2-1. Dubla lui Budescu i-a calificat pe giurgiuveni în play-off-ul Europa League
Astra a ajuns în play-off-ul Europa League cu o victorie entuziasmantă în faţa lui West Ham. Englezii au condus cu 1-0 la Giurgiu, însă dubla lui Budescu a întors soarta calificării.

Echipa lui Marius Şumudică a reuşit o calificare istorică în play-off-ul Europa League, după victoria în returul cu West Ham. După 2-2 în prima manşă, giurgiuvenii s-au văzut conduşi pe teren propriu încă din minutul 3, când argentinianul Lanzini, aflat la primul meci pentru West Ham, l-a surprins pe Silviu Lung cu un şut la colţul scurt. Gazdele au răspuns prin Budescu, al cărui şut din lovitură liberă a nimerit bara.

Căpitanul Astrei a egalat în minutul 32, cu un şut din afara careului. Peste trei minute, Budescu a realizat dubla cu o execuţie simplă din centrul careului, după o pătrundere excelentă a lui De Amorim pe partea stângă. Prima repriză s-a încheiat cu lovitura de cap a lui Kevin Nolan, care a trimis pe lângă poartă. Boldrin a ratat incredibil la patru minute de la reluare, după o lovitură liberă executată foarte bine de Budescu.

Revenit în echipa Astrei, Alibec a fost la un pas de golul trei, însă Randolph s-a opus la şutul din marginea careului al atacantului giurgiuvean. Englezii au căutat cu disperare egalarea pe final, iar elevii lui Şumudică puteau profita de spaţiile uriaşe din apărarea oaspeţilor, dar Alibec şi Boldrin au ratat incredibil în prelungiri, iar Astra s-a impus cu 2-1, suficient pentru a merge mai departe.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
7

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...