ASA Targu Mures vine la Botosani fara N`Doye: "Avem noroc. In tur ne-a batut de unul singur"

ASA Targu Mures vine la Botosani fara N`Doye: "Avem noroc. In tur ne-a batut de unul singur"

   gsp.ro

FC Botosani primeste, vineri, vizita celor de la ASA Targu Mures, ocupanta locului doi in Liga 1.

Oaspetii vor veni la Botosani fara capitanul si golgheterul echipei, Ousmane N'Doye, care a fost eliminat in partida din etapa trecuta cu FC Brasov. N'Doye are 8 goluri marcate in acest sezon pentru Targu Mures, doua dintre goluri fiind marcate in partida tur dintre A.S.A. si FC Botosani (2-1).

Finantatorul echipei FC Botosani, Valeriu Iftime, spune ca nu trebuie sa ne fie frica de Targu Mures si ca suntem norocosi ca lipseste N'Doye.

"Daca ne este frica de ASA Targu Mures, inseamna ca nu avem ce cauta acolo si trebuie sa retrogradam. Nu urmeaza doar Targu Mures, urmeaza Dinamo, Pandurii. Am jucat si cu Petrolul care era pe locul doi si ne-au batut intamplator. Nu cred ca ar trebui sa ne gandim la mai rau decat e acum. E clar ca e complicat si trebuie sa castigam acasa. Avem un pic de noroc, pentru ca nu joaca N'doye, pentru ca e un jucator bun. Stiu ca in tur ne-a batut aproape singur.", a declarat Valeriu Iftime.

N'Doye a ratat si in sezonul trecut meciul de la Botosani, atunci cand evolua pentru Sageata Navodari, tot din cauza unui cartonas rosu.

 

Spune-ne opinia ta