Anglia: Fără Chiricheș, Spurs a fost zdrobită de Man. City (0-6). Pantilimon, titular! VEZI GOLURILE!

Anglia: Fără Chiricheș, Spurs a fost zdrobită de Man. City (0-6). Pantilimon, titular! VEZI GOLURILE!
Zi neagră pentru Tottenham Hotspur, după ce elevii portughezului Villas-Boas au pierdut la scor de maidan în deplasarea efectuată pe terenul celor de la Manchester City, cu scorul aproape neverosimil de 0-6, scrie digisport.ro.

În ceea ce ne privește, există cel puțin o veste bună. Sau una și jumătate. Prima este că Manuel Pellegrini a mizat din nou în poarta echipei sale pe serviciile lui Costel Pantilimon, iar portarul român s-a achitat bine de sarcini. Primul moment în care goalkeeper-ul a intervenit salvator s-a consumat încă din minutul 5, când l-a închis bine pe Lamela, iar acesta a trimis alături.

Puțin mai târziu, în minutul 18, Pantilimon a respins în corner o minge grea trimisă de Verthongen. În cea de-a doua repriză, Pantilimon a ieșit din nou la rampă la scorul de 4-0 în favoarea echipei sale, reținând o minge trimisă din trei metri de Paulinho, pentru ca în minutul 76, la 5-0 pentru City, să intervină excelent contra lui Sigurdsson.

Cea mai spectaculoasă paradă a lui Pantilimon a venit însă în minutul 80, când internaționalul român a respins cu piciorul stâng în fața lui Adebayor. Relaxat în prelungiri, portarul a făcut și o greșeală, când a ieșit aiurea pe o centrare din corner, dar defensiva echipei sale a rezolvat situația.

De partea cealaltă, Chiricheș a fost doar rezervă, menajat pentru problemele de la nas. Până la urmă, o veste bună, dacă avem în vedere proporțiile scorului. În același timp, însă, poate fi valabilă și axioma că Spurs n-ar fi primit atâtea goluri cu ex-fundașul Stelei în teren.

Oricum, trebuie spus că meciul a fost mult mai echilibrat decât o arată scorul, iar oaspeții au avut posesie de 60-40 la sută în prima repriză.

Gazdele au înscris prin Jesus Navas (`1, `90+2), Sandro (`30-aut.), Aguero (`40, `49) şi Negredo `55.

Video:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
11

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
155

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
27

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...