Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!
UPDATE!

Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!

   captura TVR 2

Botosaneanul Alin Alexuc a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.
 
Sportivul roman a trecut in optimile de finala, scor 3-2, de egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

Pentru un loc in semifinalele turneului olimpic de la Rio de Janeiro, Alin Alexuc se va lupta cu armeanul Artur Aleksanyan, cel care a trecut, cu scorul de 5-2, de italianul Daigoro Timoncini.

UPDATE ora 17:50: 

Alin Alexuc a fost învins de Artur Aleksanyan (Armenia) cu scorul de 8-0 și va intra în recalificări pentru medalia de bronz, în cazul în care armeanul ajunge în finală.

UPDATE ora 20:40:

Alin Alexu va intra în recalificări pentru medalia de bronz, după ce armeanul a ajuns în finală. În recalificări, românul va lupta împotriva italianului Daigoro Timoncini. Meciul va avea loc la ora 22:16.

UPDATE ora 22:40:

Botosaneanul Alin Alexuc l-a invins cu scorul de 3-0 pe italianul Daigoro Timoncini si urmeaza sa lupta in finala pentru medalia de bronz cu turcul Cenk İldem. Meciul va incepe la ora 00:00, pe TVR 2.

UPDATE ora 00:06:

Turcul Cenk İldem l-a invins cu scorul de 4-0 pe botosaneanul Alin Alexuc, astfel ca sportivul roman a ratat medalia de bronz. Este a treia oara cand Alexuc pierde in fata turcului. Aceasta este cea mai buna performanta a lui Alin Alexuc, care a fost la cateva minute de prima sa medalie olimpica din istorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
136

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...