Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!
UPDATE!

Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!

   captura TVR 2

Botosaneanul Alin Alexuc a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.
 
Sportivul roman a trecut in optimile de finala, scor 3-2, de egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

Pentru un loc in semifinalele turneului olimpic de la Rio de Janeiro, Alin Alexuc se va lupta cu armeanul Artur Aleksanyan, cel care a trecut, cu scorul de 5-2, de italianul Daigoro Timoncini.

UPDATE ora 17:50: 

Alin Alexuc a fost învins de Artur Aleksanyan (Armenia) cu scorul de 8-0 și va intra în recalificări pentru medalia de bronz, în cazul în care armeanul ajunge în finală.

UPDATE ora 20:40:

Alin Alexu va intra în recalificări pentru medalia de bronz, după ce armeanul a ajuns în finală. În recalificări, românul va lupta împotriva italianului Daigoro Timoncini. Meciul va avea loc la ora 22:16.

UPDATE ora 22:40:

Botosaneanul Alin Alexuc l-a invins cu scorul de 3-0 pe italianul Daigoro Timoncini si urmeaza sa lupta in finala pentru medalia de bronz cu turcul Cenk İldem. Meciul va incepe la ora 00:00, pe TVR 2.

UPDATE ora 00:06:

Turcul Cenk İldem l-a invins cu scorul de 4-0 pe botosaneanul Alin Alexuc, astfel ca sportivul roman a ratat medalia de bronz. Este a treia oara cand Alexuc pierde in fata turcului. Aceasta este cea mai buna performanta a lui Alin Alexuc, care a fost la cateva minute de prima sa medalie olimpica din istorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bilete mai scumpe la transportul în comun în municipiul Botoşani

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1440

În şedinţa ordinară de joi, consilierii municipali vor dezbate şi aproba două proiecte de hotărâre ce vizează majorare tarifelor de transport cu maxi- taxi şi cu tramvaiul.Eltr...

Accident la Baisa! Un conducător auto a ajuns în spital, rănit grav FOTO

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
1625

Primele informaţii arată că în accident au fost implicate un autoturism Audi, înmatriculat în Franţa, şi un microbuz înmatriculat în Botoşani. Un pasager din Audi a...

Recompense financiare pentru elevii de 10

Sâmbătă, 21 Iulie 2018
526

Este vorba de olimpicul Ştefan Bălăucă, absolvent al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", care şi-a echivalat probele la Bacalaureatul Olimpicilor cu medaliile obţinute la Olimpiadele interna...