Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!
UPDATE!

Alin Alexuc a pierdut finala de BRONZ de la RIO! Botoșăneanul a fost învins de un turc!

   captura TVR 2

Botosaneanul Alin Alexuc a reusit sa se califice, marti, in sferturile de finala ale categoriei 98 de kilograme din cadrul concursului de lupte greco-romane de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, Brazilia.
 
Sportivul roman a trecut in optimile de finala, scor 3-2, de egipteanul Hamdy Moustafa Elsaid Abdelwahad.

Pentru un loc in semifinalele turneului olimpic de la Rio de Janeiro, Alin Alexuc se va lupta cu armeanul Artur Aleksanyan, cel care a trecut, cu scorul de 5-2, de italianul Daigoro Timoncini.

UPDATE ora 17:50: 

Alin Alexuc a fost învins de Artur Aleksanyan (Armenia) cu scorul de 8-0 și va intra în recalificări pentru medalia de bronz, în cazul în care armeanul ajunge în finală.

UPDATE ora 20:40:

Alin Alexu va intra în recalificări pentru medalia de bronz, după ce armeanul a ajuns în finală. În recalificări, românul va lupta împotriva italianului Daigoro Timoncini. Meciul va avea loc la ora 22:16.

UPDATE ora 22:40:

Botosaneanul Alin Alexuc l-a invins cu scorul de 3-0 pe italianul Daigoro Timoncini si urmeaza sa lupta in finala pentru medalia de bronz cu turcul Cenk İldem. Meciul va incepe la ora 00:00, pe TVR 2.

UPDATE ora 00:06:

Turcul Cenk İldem l-a invins cu scorul de 4-0 pe botosaneanul Alin Alexuc, astfel ca sportivul roman a ratat medalia de bronz. Este a treia oara cand Alexuc pierde in fata turcului. Aceasta este cea mai buna performanta a lui Alin Alexuc, care a fost la cateva minute de prima sa medalie olimpica din istorie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foşti soţi obligaţi să facă afaceri împreună, deşi nu vor acest lucru

Duminică, 22 Aprilie 2018
661

Cei doi soţi au înfiinţat, în 2014, o firmă, însă la un an au divorţat. Soţia, care avea calitatea de administrator în cadrul societăţii, a vrut să se retragă di...

Subofițer din Botoșani, pe prima treaptă a podiumului la Cupa Forţelor Terestre la Tir!

Duminică, 22 Aprilie 2018
235

Subofiţeri şi soldaţi/gradaţi profesionişti din structurile subordonate Brigăzii 15 Mecanizate "Podu Înalt" au participat la un concurs de tragere desfăşurat &ic...

Un comerciant a fost sancţionat cu amendă maximă pentru că nu a afişat preţul la 20 de şosete

Duminică, 22 Aprilie 2018
390

Poliţistul a efectuat controlul la un stand dintr-un complex comercial din municipiul Botoşani şi, pe lângă neregulile cu şosetele, a găsit şi un pachet de făină expirat de trei s...