Alexandru Ichim: "La Botosani e un lot minunat. Nu am avut un asemenea lot la Ceahlaul" - VIDEO

Alexandru Ichim: "La Botosani e un lot minunat. Nu am avut un asemenea lot la Ceahlaul" - VIDEO
S-a nascut la Piatra Neamt si de cand s-a apucat de fotbal a jucat doar la Ceahlaul, iar acum a venit la FC Botosani si spera sa reuseasca sa se impuna in primul 11 si sa ajute echipa botosaneana sa ramana in Liga 1.

Este vorba despre fundasul central Alexandru Ichim, cel care a bigat 107 partide in tricoul celor de la Ceahlaul, 93 dintre ele in Liga 1, reusind sa marcheze si 4 goluri, toate in sezonul 2012-2013. Golurile au fost reusite in partidele cu CFR Cluj (2-2), Gaz Metan Medias (2-1), FC Vaslui (3-4) si FC Viitorul (2-2).

"Este o schimbare foarte importantă pentru mine, mai ales ca vin de la Liga a II-a la Liga I şi sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Este concurenţă mare, dar o concurenţă mare este mereu benefică. Daca voi fi sanatos sper să mă impun şi să câştig un loc de titular. La FC Botoşani este un lot minunat, nu am avut un asemenea lot la Ceahlăul. Băieţii sunt extraordinar, foarte uniţi. Sper să fiu sănătos, sa ma antrenez zi de zi şi să ajungem să ne îndeplinim obiectivul cu echipa", a declarat Alexandru Ichim.

 

Spune-ne opinia ta