ALEGE cel mai frumos imn al echipelor din Liga 1! Ce parere aveti despre imnul FC Botosani? VIDEO
VOTATI!

ALEGE cel mai frumos imn al echipelor din Liga 1! Ce parere aveti despre imnul FC Botosani? VIDEO
Fotbalul nu se joacă doar pe teren, ci și în tribune. Cel mai iubit sport de pe planetă nu ar mai fi atât de atractiv, dacă nu ar exista galeriile.

Rapid, Petrolul, Universitatea Craiova, Universitatea Cluj erau recunoscute în țară pentru suportul fanilor, dar și pentru arsenalul de cântece pe care aceștia îl au la meciuri.

Majoritatea echipelor din Liga 1 au un imn oficial, insa acestea nu se canta atat de mult pe stadioane cum se intampla in strainatate. Asta se intampla fie ca sunt putini suporteri, fie ca imnul este greoi, cu versuri care nu atrag atentia. 

FC Botosani a facut pana in prezent patru imnuri oficiale, insa niciunul nu a prins la public. In primul rand pentru ca nu au fost puse inaintea partidelor, pentru ca fanii sa le invete, fie ca fanii nu le-au indragit. Cu toate acestea cel mai apreciat pare a fi al doilea imn, interpretat Ionel Nistorica, in colaborare cu trupa Compact. (VEZI JOS)



Ulterior a mai aparut un imn cantat de Inel Nistorica, atunci cand FC Botosani a promovat in Liga 1, insa acesta a fost aspru criticat de fani. Mai apoi, la meciul FC Botosani - Dinamo Bucuresti a fost lansat al treilea imn, interpretat de trupa rock The Kryptonite Sparks (VEZI JOS). Melodia nu este insa pe Youtube, ci doar pe site-ul oficial al clubul. Si asta a fost criticat de suporterii botosaneni, despre care spun ca nu poate fi cantat pe stadion. 



Revenind la imnurile echipelor de fotbal din Liga 1, va invitam sa le ascultati si mai apoi sa votati cele mai frumoase 3 melodii.

Singura echipa care nu are imn oficial este FC Viitorul, clubul lui Gica Hagi avand o piesa compusa de Marius Moga, in cadrul unei campanii.

APASA PE IMAGINEA DE MAI JOS SI VOTEAZA!


 

 

Spune-ne opinia ta