Adversarele echipelor româneşti din cupele europene

Adversarele echipelor româneşti din cupele europene
Echipele româneşti şi-au aflat adversarele împotriva cărora vor evolua în play-off-ul cupelor europene, în urma tragerii la sorţi desfăşurată, vineri, la Nyon.

Formaţia FC Timişoara va întâlni echipa germană VfB Stuttgart, la care evoluează Ciprian Marica, în play-off-ul Ligii Campionilor. Echipa timişoreană va disputa prima manşă a play-off-ului, în data de 18/19 august, pe teren propriu, returul fiind programat la 25/26 august, la Stuttgart.

Steauava întâlni echipa  irlandeză Saint Patricks Athletic FCîn play-off-ul Ligii Europa. Steaua va disputa prima manşă cu Saint Patricks Athletic, în data de 20 august, la Bucureşti, returul fiind programat la 27 august, în Irlanda.

CFR Cluj va întâlni echipa bosniacă FK Sarajevo în play-off-ul Ligii Europa. CFR Cluj va disputa prima manşă cu FK Sarajevo , în data de 20 august, în deplasare, returul fiind programat la 27 august, în România.

Dinamo va întâlni echipa cehă Slovan Liberec în play-off-ul Ligii Europa. Dinamo va disputa prima manşă cu Slovan Liberec, în data de 20 august, la Bucureşti, returul fiind programat la 27 august, în Cehia.

FC Vaslui va întâlni echipa greacă AEK Atena în play-off-ul Ligii Europa. FC Vaslui va disputa prima manşă cu AEK Atena, în data de 20 august, pe teren propriu, returul fiind programat la 27 august, în Grecia.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
699

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
991

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
39

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...