Adelina Budai-Ungureanu a impresionat la Campionatul European de Volei U18! FOTO
SPORT

Botosaneanca Adelina Budai-Ungureanu, in varsta de 17 ani, continua sa impresioneze fanii voleiului, dupa prestatiile excelente avute la Campionatul European de Volei U18, acolo unde Adelina a participat cu nationala Romaniei.

Adelina Budai-Ungureanu a impresionat la Campionatul European de Volei U18! FOTO

Calificate in premiera la europene, fetele noastre au ratat, joi seara, sansa de a se lupta pentru clasarea pe locurile 5-8. Romania a invins cu scorul de 3-2 nationala similara a Serbiei, intr-o partida in care Adelina Budai-Ungureanu a fost declarata "Best Player - 24 pcte" si "Best Spiker".

Pentru fetele noastre a urmat o infrangere cu Polonia, scor 1-3, partida in care botosaneanca a iesit din nou in evidenta, fiind desemnata "Beste Spiker" cu 13 Winning Spike. A urmat o noua victorie, impotriva Greciei, scor 3-1, dupa care Romania a pierdut la limita cu Belarus, scor 3-2. In aceasta partida, Adelina Budai-Budai Ungureanu a fost declarata din nou cea mai buna jucatoare a meciului (30 puncte), dar si titlul de "Best Spiker". 

Romancele puteau spera la calificarea pentru locurile 5-8, insa joi seara au fost invinse cu scorul de 3-0 de Slovenia. In ciuda acestei infrangeri, Adelina a fost declarata din nou cea mai buna jucatoare a meciului, cu 12 puncte castigate.

Adelina Budai Ungureanu a fost jucatoarea celor de la CS Pro Volei Botosani, iar in prezent evolueaza in Liga Nationala, la Agroland Timisoara. 




 

 

Spune-ne opinia ta