Zeci de botoșăneni sancționați în noaptea de Revelion. Amenzile depășesc 30.000 de lei

Zeci de botoșăneni sancționați în noaptea de Revelion. Amenzile depășesc 30.000 de lei

În ultimele 24 de ore, forțele de control din Botoșani au continuat activitățile de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă. Au fost aplicate zeci de amenzi, în valoare cumulată de peste 30.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Polițiștii botoșăneni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2.

„Au fost verificate 43 de obiective și 48 de mijloace de transport în comun. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 71 de sancțiuni contravenționale in valoare de peste 31.000 de lei. Dintre acestea, 39 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau masca de protecție in locurile in care era obligatoriu, iar 26 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea masurilor privind deplasarea pe timp de noapte”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Controalele sunt derulate sub autoritatea Instituției Prefectului, fiind angrenați polițiști, jandarmi, pompieri militari, polițiști locali și reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în acest sens.

 

Spune-ne opinia ta