Un copil din Botoșani a fost adus înapoi la orfelinat, după șase luni de la adopție, dintr-un motiv cel puțin bizar

Un copil din Botoșani a fost adus înapoi la orfelinat, după șase luni de la adopție, dintr-un motiv cel puțin bizar

Doi soți din Botoșani au încercat ani la rând să facă un copil. Din păcate, nu au reușit așa că au ajuns la concluzia că vor adopta. El, profesor universitar. Ea, medic. Apariția unui copil în viața unui cuplu, fie el adoptat sau nu, poate schimba radical stările părinților, dar și relația dintre aceștia, scrie redacția.ro. 

Părinții susțineau că își doreau foarte tare să-l adopte pe micuț. Astfel, au început procedurile. După depunderea dosarului și vizitele care trebuiau făcute, l-au ales pe el.

El i-a ales pe ei. Iar la scurt timp au devenit o familie cu acte în regulă. Însă, lucrurile nu au decurs așa cum se așteptau proaspeții părinți. Schimbarea priorităților nu a fost deloc ușoară pentru ei. La șase luni de la adopție, cuplul a luat o decizie radicală. 

Pe motiv că nu s-au putut acomoda cu viața de părinte, cei doi s-au prezentat la Direcția pentru Protecția Copilului, unde și-au ținut pledoaria conform cărora doreau să renunțe la micuț. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
282

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
489

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
145

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...