Ultimele 24h: Amenzi de aproape 270.000 de lei aplicate botoșănenilor. Cele mai multe, pentru deplasări nejustificate

Ultimele 24h: Amenzi de aproape 270.000 de lei aplicate botoșănenilor. Cele mai multe, pentru deplasări nejustificate

În ultimele 24 de ore, în județul Botoșani, s-au aplicat amenzi în valoare cumulată de aproape 270.000 de lei, cele mai multe fiind aplicate pentru nerespectarea restricțiilor de circulație.

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, efectivele de jandarmi angrenate în misiuni de ordine publică au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 70.500 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de ordonanțele militare, precum și 7 amenzi însumând 6.800 de lei pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice.

22 de jandarmi au asigurat paza centrelor de carantină. De asemenea, au fost escortate autovehicule de la limita de județ spre centrele de carantină, în vederea cazării pasagerilor.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificari la 962 persoane izolate la domiciliu si 162 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

De asemenea, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 199.000 de lei, dintre care 88 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației în valoare totală de peste 174.000 de lei.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
4

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
329

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
170

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...