Șofer reținut după o urmărire în trafic, în municipiul Botoșani

Șofer reținut după o urmărire în trafic, în municipiul Botoșani

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti abia după ce a fost înconjurat de mai multe autospeciale de poliţie şi somat de aceştia să se oprească.

Totul a început pe Calea Naţională şi s-a terminat pe strada Sucevei, când un autoturism a fost acroşat de un Volkswagen, care apoi şi-a continuat drumul. Cele două maşini erau în mişcare, în trafic, iar şoferul cu maşina avariată a pornit în urmărirea celui vinovat. În acelaşi timp, acesta a sunat la 112, cerând ajutorul Poliţiei.

La scurt timp, o autospecială a Poliţiei a interceptat maşina reclamată în trafic, însă şoferul acesteia a încercat să fugă.

Între timp, însă, mai multe autospeciale de poliţie au ajuns în zonă şi au blocat autoturismul Volkswagen care încerca să fugă. Poliţiştii l-au scos din maşină pe şofer şi au înţeles şi de ce acesta încerca să părăsească locul faptei cât mai repede.

În urma testării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
18

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
206

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
32

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...