O asociație are nevoie de implicarea botoșănenilor, pentru a aduce „Copilăria pe asfalt”

O asociație are nevoie de implicarea botoșănenilor, pentru a aduce „Copilăria pe asfalt”

Un ONG local are nevoie de implicarea botoșănenilor, pentru a da culoare peisajului din municipiu. Reprezentanții asociației, cunoscută pentru acțiuni caritabile, au obținut avizul Primăriei pentru da înfățișări noi parcurilor din Botoșani.

Este vorba despre proiectul „Copilărie pe asfalt”, al Asociației HAPPY, prin care porțiuni din zone destinate agrementului devin atrăgătoare pentru copii, stimulând învățarea prin joacă.

Voluntarii ONG-ului îi așteaptă pe cei care susțin ideea vineri, 6 septembrie, după-amiază, în Parcul „Eminescu”, primul care va căpăta un nou aspect, potrivit pentru cei mici.

Botoșănenii pot contribui prin donarea directă a unor ustensile și vopsele sau prin depunerea unui ajutor financiar în contul IBAN: GB02REVO009970851794 26 BIC: REVOGB21.

„În funcție de câți bani strângem, în funcție de câtă vopsea reușim să achiziționam, vom colora aleile din parcurile din oraș. Vom începe cu Parcul Eminescu, după care vom continua cu: Parcul Tineretului, Parcul Curcubeului, Parcul din fața Casei Tineretului, Parcul din apropierea Teatrului M. Eminescu. Costul unei cupe de înghețată poate face diferența între un parc comun ori unul plin de viață/culoare!”, au transmis reprezentanții ONG-ului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
111

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
243

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...