Fetiță de un an și jumătate, răpită de hoțul autoturismului tatălui ei. Copilul a fost găsit ulterior de poliție

Fetiță de un an și jumătate, răpită de hoțul autoturismului tatălui ei. Copilul a fost găsit ulterior de poliție

O fetiță de aproape un an și jumătate, Maria Tudorică, a fost răpită la Londra de un bărbat care a furat mașina tatălui ei. Fetița de 17 luni se afla în autoturism în momentul incidentului. Poliția londoneză a anunțat ulterior că fetița a fost găsită și este în siguranță, mulțumind presei și persoanelor care au ajutat la recuperarea copilului.

Duminică, tatăl copilului s-a întâlnit cu un străin în Manor Park, situat în zona de est a Londrei, cu puțin înainte de orea 4.40 pm, în dorința de a-și vinde autoturismul Audi A5.

Suspectul a sărit în mașină și a demarat în viteză, fetița aflându-se pe scaunul din față, lângă locul șoferului.

Autoturismul negru a fost găsit abandonat în zona Hatherway Crescent, însă fără copil, iar autoritățile au făcut un apel, prin intermediul presei, către cei care pot oferi informații să ajute.

Ulterior, Poliția metropolitană a anunțat pe twitter că fetița a fost găsită. 

”Suntem încântați să vă anunțăm că fetița dată dispărută, Maria Tudorică, în vârstă de 17 luni, a fost găsită pe Bulevardul Ruskin, zona E12, și este în siguranță. Mulțumim presei și publicului care au ajutat la găsirea copilului”, a scris poliția, pe twitter.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...