Fetiță de un an și jumătate, răpită de hoțul autoturismului tatălui ei. Copilul a fost găsit ulterior de poliție

Fetiță de un an și jumătate, răpită de hoțul autoturismului tatălui ei. Copilul a fost găsit ulterior de poliție

O fetiță de aproape un an și jumătate, Maria Tudorică, a fost răpită la Londra de un bărbat care a furat mașina tatălui ei. Fetița de 17 luni se afla în autoturism în momentul incidentului. Poliția londoneză a anunțat ulterior că fetița a fost găsită și este în siguranță, mulțumind presei și persoanelor care au ajutat la recuperarea copilului.

Duminică, tatăl copilului s-a întâlnit cu un străin în Manor Park, situat în zona de est a Londrei, cu puțin înainte de orea 4.40 pm, în dorința de a-și vinde autoturismul Audi A5.

Suspectul a sărit în mașină și a demarat în viteză, fetița aflându-se pe scaunul din față, lângă locul șoferului.

Autoturismul negru a fost găsit abandonat în zona Hatherway Crescent, însă fără copil, iar autoritățile au făcut un apel, prin intermediul presei, către cei care pot oferi informații să ajute.

Ulterior, Poliția metropolitană a anunțat pe twitter că fetița a fost găsită. 

”Suntem încântați să vă anunțăm că fetița dată dispărută, Maria Tudorică, în vârstă de 17 luni, a fost găsită pe Bulevardul Ruskin, zona E12, și este în siguranță. Mulțumim presei și publicului care au ajutat la găsirea copilului”, a scris poliția, pe twitter.

sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Un sucevean a primit ficatul unui botoșănean aflat în moarte cerebrală

Vineri, 14 Iunie 2019
594

Echipa de la Centrul de transplant Iaşi a efectuat, în noaptea de miercuri spre joi, o prelevare de organe de la un donator din Botoşani aflat în moarte cerebrală, care era internat pe ...

Sute de mii de angajaţi ar putea profita după o decizie prin care un procuror a obţinut în instanţă daune morale uriaşe!

Joi, 13 Iunie 2019
2085

Un procuror a câştigat în instanţă daune morale de 14.400 de euro, după ce a dat în judecată instituția pentru nerespectarea condițiilor minimale de lucru. De asemenea, el va primi și o s...

IMPORTANT: Ce teste genetice sunt recomandate înainte de a rămâne însărcinată și în timpul sarcinii

Miercuri, 12 Iunie 2019
389

Când spunem set de analize uzuale pentru gravide, nu ne gândim automat și la testări genetice. Pe acestea le privim cumva cu teamă și ne dorim să nu ajungem să le vedem prescrise de ...