Cum să cucerești inima unui bărbat în funcție de zodie

Cum să cucerești inima unui bărbat în funcție de zodie

Or fi bărbații aproximativ la fel, însă când vine vorba de dragoste, sunt foarte diferiți. Astrologii au găsit câteva caracteristici comune, specifice fiecărei zodii în parte.

Iată cum poți cuceri inimă unui bărbat, în funcție de zodia lui, scrie Sfatulpărinților.ro.

Berbec: Bărbatul momentului   

Bărbatului din zodia Berbecului nu-i place să fie doar un alt bărbat din “agenda” ta, ci ACEL bărbat special. Dacă-l vrei lângă ține, fă-l să se simtă centrul universului tău, păstrează permanent contactul vizual cu el, poartă discuții clare și deschise, fără ocolișuri și ascunzișuri.

Taur: Bărbatul simțurilor

Bărbatul din zodia Taurului este o persoană vizuală și senzorială. Pentru a-l cuceri trebuie să apelezi la toate armele care să-i stimuleze toate simțurile: lenjerie intimă sexy, catifelată, moale, mirosuri fine. Ai grijă să ai pielea și părul mătăsoase, pentru că îi place foarte mult să atingă.

Gemeni: Bărbatul discuțiilor

Bărbatul din zodia Gemeni este atras de femeile inteligențe, vorbărețe, cu care să poarte discuții la nivel înalt. Pentru a-l cuceri mai trebuie să ai un atu: să știi când să vorbești și când să te oprești și să-l asculți.

Rac: Bărbatul de casă

Bărbatul din zodia Racului are “carapacea” tare, însă în realitate este foarte tandru. El este în căutarea unei femei în care să aibă încredere, o femeie blândă și iubitoare, cu care să se așeze la casă lui.

Leu: Bărbatul cu simț al umorului

Bărbatul din zodia Leului este carismatic, atrăgător. El caută o femeie frumoasă, inteligență, iubitoare, dar care să sties să-l facă să radă. Dacă îți place umorul de calitate și crezi că ai simțul umorului, bărbatul Leu este ceea ce îți trebuie.

Fecioară: Bărbatul înger și demon

Bărbatului din zodia Fecioarei îi plac femeile hotărâte, iubitoare, cu chef de viață, dar cu o conduită morală desăvârșită. Însă când ajung în pat, au nevoie de o femeie nebunatica.

Balanța: Bărbatul cu bun gust

Bărbatul din zodia Balanței este caracterizat de bun gust și stil. Nu trebuie să te îmbraci de la cei mai în vogă designeri, însă tot ceea ce porți trebuie să fie cu grijă ales, să te caracterizeze și să-ți stea bine.

Scorpion: Bărbatul magiei

Bărbatul din zodia Scorpionului crede în puterea dragostei, în forță magică ce leagă două persoane. Folosește-ți la maximum puterea seducției!

Săgetător: Bărbatul vânător

Bărbatul din zodia Săgetătorului este un vânător înnăscut. Pentru a-l seduce trebuie să te prefaci o “victima” sigură și să fugi când e convins că te-a prins. Fă-l să creadă că dragostea ta este un premiul de mare preț și fă-l să lupte pentru ea.

Capricorn: Bărbatul tradițional

Bărbatul din zodia Capricornului este foarte atașat de familie. El este în căutarea unei femei care să semene cu mamă lui, dar să fie și suficient de sexy cât să-l invidieze prietenii.

Vărsător: Bărbatul prieten cu beneficii

Pentru a cuceri bărbatul Vărsător trebuie să fiți prieteni. Mai exact acel tip de prieteni care se saruta… Cel mai bun început într-o relația cu un Vărsător este să fiți amici, apoi să lași lucrurile să se întâmple, pur și simplu. Distrați-va, bucurați-va de libertatea și vedeți ce va aduce clipă.

Pești: Bărbatul predestinat

Bărbatul Pești crede în destin și este în căutarea acelor semne care îi arată că femeia de lângă el îi era sortită. Atenție, însă, nu apăsa prea des butonul “suntem făcuți unul pentru celalalt”. Fii sigură, însă, că îi arăți cât de multe lucruri aveți în comun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
199

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
132

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
207

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...