Circ în fața oamenilor legii, la 60 de ani. A fost prins conducând cu permisul suspendat, la frontieră

Circ în fața oamenilor legii, la 60 de ani. A fost prins conducând cu permisul suspendat, la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat.

Duminică, 24 mai a.c., în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iași au oprit în localitatea de frontieră Hilişeu-Crişan, județul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român F.V., în vârstă de 60 de ani.

La solicitarea documentelor pentru control, persoana a refuzat să le prezinte, devenind recalcitrantă  şi încercând să părăsească locul constatării.

Poliţiştii de frontieră l-au condus pe bărbat la sediul sectorului, iar în urma verificărilor au constatat că acesta are permisul de conducere suspendat.

În cauză, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul având dreptul de conducere suspendat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
17

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
8

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
425

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...