Apel la bunătatea botoșănenilor: o nouă casă pentru o familie cu cinci copii premianți din județ

Apel la bunătatea botoșănenilor: o nouă casă pentru o familie cu cinci copii premianți din județ

Botoșăneanul cunoscut pentru manifestările stradale pentru refacerea infrastructurii rutiere din județ continuă să mobilizeze oameni pentru binele unor nevoiași. Cazul social pe care Daniel Câșlariu îl face cunoscut în această perioadă, este cel al unei familii cu cinci copii, care au trăit, până în prezent, în condiții mizere.

Obiectivul pe care tânărul îl are în plan pentru membrii Cârmaci, din localitatea Ionășeni, comuna Trușești, este să le construiască o casă nouă, prin implicarea oamenilor generoși.

Daniel Câșlariu a dezvăluit că un tânăr care lucrează în Italia a donat 1500 de euro pentru cei șapte oameni aflați în nevoie. Totodată, o societate comercială privată a oferit tone de ciment, pentru ca lucrările de construire a noii locuințe să poată începe.

Moderatorul unei emisiuni înregistrate în Botoșani, Andreea Ursu, s-a alăturat și ea în cursa pentru ducerea obiectivului la bun sfârșit, fiind implicată de mai multă vreme în cadrul unui ONG centrat pe cazurile sociale.

Este nevoie, totuși, de sprijinul semenilor care vor să facă un bine, pentru ca visul familiei să poată fi împlinit, iar Câșlariu face apel la bunătatea botoșănenilor:

Dumnezeu demonstrează că se poate și că oamenii cu suflet mare încă mai există. În ciuda faptului că situația este una deosebită de sensibilă lucrurile merg spre bine. Fac apel la bunătate, în speranța că va fi cineva care va dori să dea o mână de ajutor cu ceva materiale sau chiar cu mâna de lucru. Speranța mea este ca vom reuși să finalizam acest vis pentru cei cinci copilași premianți, care sunt în culmea fericirii că vor avea o căsuță nouă”, a explicat Daniel Câșlariu.

Oricine hotărește să ajute familia, poate lua legătura cu tânărul la 0759362916 sau 0757369356.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
256

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...