ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

Oncolog de succes, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, Kerem Okutur vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru a oferi gratuit a două opinie medicală pentru pacienţii din România de peste 18 ani, suspectați sau diagnosticați cu cancer.

Despre profesorul Sadi Kerem Okutur

După finalizarea cursurilor preuniversitare, Conf. univ. dr. Sadi Kerem OKUTUR a încheiat cu succes cursurile Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii Cerrahpaşa şi a primit titlul de Doctor în Medicină. De asemenea, a absolvit cursurile de specializare în cadrul Spitalului Universitar de Cercetare Istanbul Şişli Etfal şi a devenit medic specialist în Boli Interne. A doua specializare în domeniul Medicinii Oncologice a obţinut-o în cadrul Facultăţii de Medicină din Universitatea Istanbul Bilim.

După finalizarea cursurilor de specializare în anul 2013, domnul profesor Sadi Kerem OKUTUR a ocupat postul de conferenţiar universitar în cadrul Catedrei de Oncologie a Facultăţii de Medicină a Spitalului Istanbul Bilim, iar între anii 2013-2016 a lucrat ca şi cadru universitar în cadrul Facultăţii de Medicină a Universităţii Acibadem. În prezent, acesta îşi continua activitatea profesională în cadrul Spitalului Medical Park Bahcelievler. De asemenea, acesta este membru al Asociaţiei Oncologice Multidisciplinare, Societatea de Oncologie Medicală (ESMO), Asociaţia Turcă pentru Cancer, Asociaţia Turcă pentru Oncologie Medicală şi Asociaţia pentru Oncologie Imunitară.

Grupul Internaţional de Spitale Medical Park din Turcia s-a lansat în anul 1995, iar la ora actuală acesta deserveşte pacienţi în peste 30 de spitale situate în 17 oraşe din Turcia. În momentul de faţă este actorul principal al sectorului medical, fiind trataţi peste 70.000 pacienţi din întreaga lume. Indiferent de statul social şi economic, serviciile de acces la asistenţă medicală la standarde internaţionale sunt bazate de principiul „sănătate pentru toţi”. Medical Park monitorizează îndeaproape tehnologii de înaltă clasă şi metode terapeutice la nivel mondial. De asemenea, îşi propune să servească drept model în ştiinţă şi practici inovatoare. Grupul continuă adăugarea de noi membri, în conformitate cu principiul „este dreptul fiecărui popor de a trăi sănătos şi să aibă acces la serviciile de sănătate”. Din anul 2016, România face parte din Grupul Internaţional Medical Park.

Evenimentul va avea loc la sediul Medical Park din Constanța, bvd. Mamaia nr. 231, et. 3 (interfon 033). Pentru programări, pacienţii pot suna la reprezentantul din România al Grupului Internațional de Spitale Medical Park, la 0727593533 sau prin e-mail, la adresele office@medicalparkromania.com sau aura@medproper.com.

Sursa: Doctorul Zilei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...