Mesaj cutremurător al unui medic de la Județeanul din Suceava: „E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă, e un virus teribil!”

Mesaj cutremurător al unui medic de la Județeanul din Suceava: „E Satana, e ceva de pe altă lume. Stați acasă, nu e o glumă, e un virus teribil!”

Mesajul unei tinere doctorițe de la Spitalul Județean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost făcut public de sora ei – „Oricum sunt infectată, nu știu ce va fi”.

Tânăra este medic oncolog la Suceava și, potrivit spuselor surorii ei, a rămas singură, alături de un alt medic oncolog și de un medic ATI, să aibă în grijă toată secția de Boli infecțioase de la Spitalul din Suceava, plină de pacienți bolnavi de coronavirus.

Coronavirusul este descris de tânăra doctoriță ca „Satana, e ceva de pe altă lume”.

„Îmi tremură fiecare centimetru de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil”, este mesajul surorii tinerei doctorițe de la Spitalul din Suceava.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
12

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
166

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
28

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...