Inundație într-o sală de operații de la Spitalul Mavromati!

O sală de operații de la cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani s-a umplut de apă după ce o conductă s-a spart. Este pentru a doua oară când se petrece un astfel de incident în aceeași sală de operații.

Inundație într-o sală de operații de la Spitalul Mavromati!

Una dintre sălile de operație de la Spitalul Județean Mavromati nu va putea fi folosită pentru o perioadă de timp întrucât a fost inundată după ce o țeavă cu apă caldă s-a spart.

Nu este pentru prima dată când se petrece un astfel de incident la unitatea spitalicească, în urmă  cu un an de zile tavanul aceleiași săli de operație transformându-se în fântână arteziană după ce o conductă a cedat, apa căzând pe o pacientă care se afla pe masa de operație pentru o intervenție la un șold.

După incidentul de acum, reprezentanții firmei care a lucrat la reabilitarea și modernizarea spitalului și proiectantul s-au întâlnit cu conducerea unității spitalicești în vederea găsirii unor soluții pentru remedierea problemei. Până când se vor face reparațiile necesare se va amenaja o altă sală de operație. 

"A cedat un manometru şi s-a inundat sala. Urmează să dotăm o altă sală şi să mutăm acolo intervenţiile chirurgicale. S-au întrunit în şedinţă reprezentanţi ai constructorului cu managerul unităţii medicale în vederea găsirii unei soluţii", a declarat Angela Ţurcanu, director medical în cadrul Spitalului Judeţean Mavromati. 

Anul trecut, sala de operații a fost redată spre folosință după șase luni de la inundație. 

Citește și Incredibil! Inundație într-o sală de operații de la Spitalul Mavromati, chiar în timpul unei intervenții chirurgicale! FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta