Inundație într-o sală de operații de la Spitalul Mavromati!

O sală de operații de la cea mai mare unitate spitalicească din județul Botoșani s-a umplut de apă după ce o conductă s-a spart. Este pentru a doua oară când se petrece un astfel de incident în aceeași sală de operații.

Inundație într-o sală de operații de la Spitalul Mavromati!

Una dintre sălile de operație de la Spitalul Județean Mavromati nu va putea fi folosită pentru o perioadă de timp întrucât a fost inundată după ce o țeavă cu apă caldă s-a spart.

Nu este pentru prima dată când se petrece un astfel de incident la unitatea spitalicească, în urmă  cu un an de zile tavanul aceleiași săli de operație transformându-se în fântână arteziană după ce o conductă a cedat, apa căzând pe o pacientă care se afla pe masa de operație pentru o intervenție la un șold.

După incidentul de acum, reprezentanții firmei care a lucrat la reabilitarea și modernizarea spitalului și proiectantul s-au întâlnit cu conducerea unității spitalicești în vederea găsirii unor soluții pentru remedierea problemei. Până când se vor face reparațiile necesare se va amenaja o altă sală de operație. 

"A cedat un manometru şi s-a inundat sala. Urmează să dotăm o altă sală şi să mutăm acolo intervenţiile chirurgicale. S-au întrunit în şedinţă reprezentanţi ai constructorului cu managerul unităţii medicale în vederea găsirii unei soluţii", a declarat Angela Ţurcanu, director medical în cadrul Spitalului Judeţean Mavromati. 

Anul trecut, sala de operații a fost redată spre folosință după șase luni de la inundație. 

Citește și Incredibil! Inundație într-o sală de operații de la Spitalul Mavromati, chiar în timpul unei intervenții chirurgicale! FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Locuinţă cerută de o familie afectată de explozia de pe Primăverii

astăzi, 13:29
686

La o săptămână de când viaţa a peste 20 de botoşăneni a fost dată peste cap din cauza unei explozii ce s-a produs în blocul în care locuiau, pe strada Primăverii, o fam...

Semnal de alarmă tras de un angajat al Ambulanţei Botoşani privind asistenţii medicali fără Bacalaureat: "Să ne trezim la realitate!"

astăzi, 13:09
378

În cadrul Comisiei pentru Dialog Social, Tiberiu Roman, reprezentant din partea sindicaliştilor de la Ambulanţă, a adus în discuţie cazul asistenţilor medicali care ies pe bandă rula...

Nemulţumirile poliţiştilor botoşăneni: salarizarea, deficitul de personal, logistica învechită! "Au fost şefi care şi-au dat salarii de excelenţă"

astăzi, 12:26
400

Bordei a expus principalele probleme cu care se confruntă angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, în prim plan fiind discriminările şi inechităţile salariale generate la adresa poliţi...